Home » Sparq Tuinen

Sparq Tuinen

Door Veerle van Heertum

Sparq Tuinen is de combinatie van tuinarchitectuur en ontwerprealisaties. Iedere tuin heeft iets bijzonders nodig, een fonkeling, de sparq!

Tuinarchitectuur als basis

Bij Sparq Tuinen is de tuinarchitectuur de basis van een mooie tuin. We richten tuinen in volgens het motto: strak vormgeven, weelderig invullen. We zijn daarbij op een prettige manier eigenwijs: “Ik hoor wat uw wensen zijn, maar luister selectief”, aldus onze tuinarchitect Gert-Jan Schouwenaar. “Een tuin inrichten is meer dan een invulling van het wensenpakket. Ik moet iets toe kunnen voegen!”

Gespecialiseerde hoveniers

De hoveniers van Sparq Tuinen zijn gespecialiseerd in het aanleggen van tuinen. Met passie voor hun vak halen ze alles uit de vierkante meters van uw buitenruimte. Als spin in het web organiseren we voor u de complete aanleg van A tot Z. Daarbij communiceren we voor u ook met derde partijen, zoals zwembadbouwers, loodgieters, elektriciëns, enzovoort.

Tuinaanleg

Op basis van het ontwerp gaan onze hoveniers van start met de tuinaanleg. Met de grootste zorg en nauwkeurigheid leggen we uw tuin aan, zoals vooraf in het tuinontwerp in 3D is afgesproken. Wij stellen u ons ervaren team van echte vakmannen ter beschikking om de tuin aan te leggen. Al meer dan 25 jaar werken onze ploegen in de aanleg van kleine tot zeer grote tuinen. Iedere tuin is anders, ieder tuinontwerp heeft zijn eigen bijzondere objecten, vaak op maat gemaakt. Er is een uitvoerige overdracht van het tuinontwerp door onze tuinarchitect. Onze hoveniers kunnen voor vragen en overleg altijd terugvallen op onze binnendienst.

Sparq Tuinen

Spegelt 40, 5674 CD Nuenen
Tel: 040 340 0133 | www.sparqtuinen.nl | info@sparqtuinen.nl