Home » Koninklijke Spido

Koninklijke Spido

Door Aty Verschuren

Koninklijk genieten op een unieke eventlocatie

Koninklijk genieten op een luxe jacht. Beter kunnen we een vaart met de
Prinses Amalia niet omschrijven. De culinaire hoogtepunten, de prachtige
skyline van Rotterdam en het luxe schip vormen de perfecte combinatie voor een hoogstaand event op het water. Stap aan boord van de Prinses Amalia en laat het u aan niets ontbreken. Wij leggen u graag in de watten, zodat u tijdens uw event kunt genieten van de omgeving en uw gasten.

 

Luxueuze jacht Prinses Amalia

Het nieuwe luxueuze jacht is een innovatief en modern schip dat geschikt is voor 150 gasten waarvan er 25 plaats kunnen nemen in de exclusieve VIP room. Bij de bouw van het schip is er veel aandacht besteed aan het milieu en de duurzaamheid. Zo is alle verlichting aan boord voorzien van LED lampen, zijn er zonnepanelen aangebracht en wordt de restwarmte van de motoren gebruikt voor warm water aan boord.

Het zesde vaartuig van Koninklijke Spido is van alle luxe en comfort voorzien. Het schip heeft luxe Bolidt (VIP)dekken, comfortabele loungebanken, speciale sfeerverlichting voor “s avonds en de beste beeld- en geluidsapparatuur. Mede door een goed geoutilleerde keuken aan boord zijn de mogelijkheden voor catering en horeca optimaal in te zetten. Hiermee zijn luxe diner cruises, luxe proeverijen en samenwerkingen met diverse top-koks mogelijk.

Op het eventjacht Prinses Amalia worden u en uw gasten met alle egards ontvangen door een crew die maar één doel voor ogen heeft: ervoor zorgen dat het uw gezelschap aan niets ontbreekt.
Koninklijke Spido vaart met Prinses Amalia een duidelijke koers die gekenmerkt wordt door een hoge kwaliteit en goed doordacht maatwerk.

Koninklijke Spido B.V.
Willemsplein 85
3016 DR Rotterdam
010-2759999
spido@spido.nl
www.spido.nl

EXCELLENT | WOONBEURS 2021

Laat een reactie achter