Home » Strumphler Makelaars

Strumphler Makelaars

Door Aty Verschuren

Wonen in het prachtige groene Kennemerland? Strumphler Makelaars helpt u vakkundig en persoonlijk bij de koop of verkoop van uw woning in o.a. Aerdenhout, Bentveld, Bloemendaal, Haarlem, Heemstede, Overveen en Santpoort.

Al 50 jaar zijn wij thuis in de regio Kennemerland. Vanuit onze kantoren in Aerdenhout en Bloemendaal bieden wij de kennis en ervaring die u verwacht van een topmakelaar. Of u nu uw huis wilt verkopen, of een nieuwe woning zoekt, Strumphler Makelaars is thuis in alle facetten van de makelaardij. U mag van ons verwachten dat wij u op de meest professionele manier helpen bij de aankoop of verkoop van uw woning. Daarnaast vinden wij een persoonlijke aanpak net zo belangrijk. We doen graag een extra stap voor u. Zakelijk, daadkrachtig en no nonsens, maar tegelijk persoonlijk, warm en met humor.

Een huis kopen of verkopen is zoveel meer dan een zakelijke transactie. Wij begrijpen welke emoties er kunnen spelen en helpen u met betrokken en objectief advies. Maak kennis met ons ervaren en deskundige team van makelaars en binnendienst medewerkers en kom langs bij één van onze kantoren!

Strumphler Makelaars

Oscar Mendliklaan 9,  2111 AS Aerdenhout
Tel: 023 – 524 34 24 | www.strumphlermakelaars.nl | aerdenhout@strumphlermakelaars.nl