Studio Concreet

Comfort and Luxury Exterior & Interior Design

Exterieur
“De optimale woonbeleving kenmerkt zich door een synergie tussen strakke lijnen en herkenbare vormen. Studio Concreet balanceert op de grens tussen klassieke en moderne ontwerpen. De essentie van elk ontwerp is harmonie en ruimtelijke beleving.”

Interieur
“Het interieur weergeeft uw persoonlijke of zakelijke identiteit, het zorgt voor een vertrouwd gevoel in de omgeving. Zowel voor particulieren als zakelijke projecten is dit voor Studio Concreet de essentie van een interieur ontwerp”.

“Van gevoel naar realisatie”

Achter elke opdracht zit een opdrachtgever met een specifiek gevoel. Studio Concreet neemt de tijd om te achterhalen wat dit gevoel is. Dit wordt de basis van de wensen van de klant. Vanuit deze basis gaat Studio Concreet over tot de vormgeving van het uiteindelijk te realiseren project.

“Een totaal beleving”
De essentie van een optimale beleving is synergie tussen exterieur en interieur. Studio Concreet zorgt ervoor dat de uitstraling van de architectuur wordt doorgetrokken in het gevoel van het interieur. Op deze manier creëert Studio Concreet samen met de opdrachtgever een totaal beleving.

Studio Concreet: “Het gevoel van comfort en luxe in combinatie met de persoonlijke ‘touch’ van de opdrachtgever.”

Studio Concreet

 Ruimersdijk 93, 3079 HK Rotterdam
Tel: +31 (0)6 17 04 56 78 | www.studioconcreet.nl | info@studioconcreet.nl