Home » Sunshield

SUNSHIELD Unieke louvers

Met louvers krijgt u controle over inkomend zonlicht en invloed op de opwarming door de zon. Voor elk project creëert Sunshield een uniek product. Lamellen worden dan toegepast als façade, glasdak of terrasoverkapping.

Façades

Een façade is een zonwering aan de gevel van de woning. Dit is de meest gekozen oplossing. De architect heeft een enorme vrijheid bij het vormgeven van ideeën. En dus volop mogelijkheden tot verfraaiing van de residentie.

Daklichten

Al het goede komt van boven. Een goed verlichte ruimte heeft een positief effect op ons welzijn. Sunshield biedt ook hier oplossingen in vele vormen en alle RAL kleuren voor controle over zonlicht.

Lamellendak

Met een patio, louverdak of pergola regelt u zelfs zonlicht en warmte op het terras. Zet de lamellen overeind en geef de zon vrij spel. Leg ze vlak en u bent beschermt tegen de zon. Gesloten is de lameloverkapping spatwaterdicht.

Maatwerk

Dankzij de flexibele rekarmen kan een systeem verticaal, horizontaal, schuin of ondersteboven wordt toegepast. En in elke gewenste vorm worden geleverd; vierkant en rechthoekig, maar ook als driehoek, trapezium, boog of cirkel.

Een halve eeuw ervaring

De ontwikkeling van de Sunshield systemen begon in 1971 in een oude brouwerij in Wooburn Town, vlakbij Londen. Voor elk project, van klein tot groot, focust Sunshield zich op de beleving door de klant.

Sunshield

Sterrekroos 35, 4941 VZ Raamsdonksveer
Tel: +31 (0)162 571 493 | www.sunshield.nl | info@sunshield.nl

Laat een reactie achter