Home » SVK Glas

SVK Glas

Door marketing

Het ontstaan

Toen Rick Zittema (eigenaar SVK Glas) een baan moest zoeken, was hij er zeer zeker van bewust van het familiebedrijf dat toendertijd bestaan heeft. Rick koos dan ook voor het beroep glaszetter en werkte bij verscheidende glaszettersbedrijven rondom Amsterdam waar hij verschillende technieken heeft geleerd.
Op een gegeven moment kriebelede het idee om het familiebedrijf voort te zetten bij de vader van Rick. Zij zijn toen ook samen begonnen aan de opstart van een nieuw bedrijf.
Na zes jaar klanten werven en het opbouwen van een bedrijf, moest de vader van Rick helaas om medische redenen stoppen. Na dit incident heeft Rick besloten onder eigen naam te beginnen waar SVK Glas uit voort gekomen is.

Visie

Service, vakmanschap en kwaliteit zijn de drie aspecten waar SVK Glas voor staat. Het woord “Kan niet” komt niet voor in het woordenboek van dit bedrijf. Tevens bewijst de jarenlange ervaring in de glaswereld deze uitgangspunt. Architecten, aannemers, schilders en collega-glasbedrijven vragen dit bedrijf regelmatig om aan tafel mee te denken over ingewikkelde constructies.

Team

Het “team” bestaat uit één en dezelfde persoon wat vele voordelen biedt:

  • De klant wordt ten alle tijde door dezelfde specialist geholpen
  • De klant is verzekerd van een persoonlijke behandeling
  • De klant krijgt altijd dezelfde service, vakmanschap, kwaliteit, advies en aandacht

Overigens heeft dit bedrijf een groot netwerk waardoor er altijd voldoende vakmensen aanwezig zijn als dat nodig is.

SVK Glas

Poortwachter 14, 1188 CM Amstelveen
Tel: 06 5499 0280 | www.svkglas.nl | Info@svkglas.nl