Specialist in het ontwerpen en produceren van maatwerk meubels

Tablez is een jong, dynamisch bedrijf dat in eigen atelier design meubelstukken van keramiek en marmer vervaardigt naar de individuele wens van de klant. Denk hierbij aan keramische en marmer eettafels, salontafels en bijzettafels die een exclusieve uitstraling aan uw interieur geven. De specials brengen eenheid en geven nog meer persoonlijkheid aan uw woning.

Ook uw tuin krijgt meer cachet door de outdoor keramische meubelstukken van Tablez, zodat u zowel binnen als buiten optimaal kunt genieten van het unieke design.

Tablez

Keramiek kent veel voordelen:

  • Kleurecht
  • Kras, en vlekbestendig
  • Hittebestendig
  • Hygiënisch
  • Onderhoudsvriendelijk
Tablez

Uitstraling
Door de wijze van produceren hebben deze bladen een massieve uitstraling. Dit resulteert de ene keer in combinatie met een dun blad en slanke stalen poten in een luxe en elegante tafel. De andere keer is het met een dikker blad en een eiken onderstel juist een robuuste en industriële tafel.

Topkwaliteit gegarandeerd
Zij werken alleen samen met producenten die topkwaliteit keramiek leveren. Deze producenten bieden een grote verscheidenheid aan in kleuren en structuren. Dit in combinatie met de verschillende onderstellen en poten geeft een grote diversiteit aan keuzes.

Tablez
Tablez

De Keramische buitentafels zijn een ware aanwinst voor uw luxe buiteninrichting. Niet alleen als tuintafel maar ook als aanvulling op uw buitenkeuken. Denk bijvoorbeeld aan een extra hoge werktafel, die uitermate geschikt is voor het bereiden van eten tijdens het koken in de tuin.

Uiteraard zijn de onderstellen die voor deze keramische buitentafels gebruikt worden bestand tegen weersinvloeden en zijn vervaardigd uit hardhout of geborsteld RVS.

Tablez Logo

Tablez

Ridderweg 20, 6102 CM Echt
Tel: +31(0)475-557 115 |www.tablez.nl| info@tablez.nl
.