Home » Technogym Benelux

Technogym Benelux

Door Aty Verschuren

Zo wordt uw huis een luxe wellness!

Technogym brengt Wellness Design bij u thuis …
Met award bekroonde design fitnessapparatuur, geavanceerde digitale technologie, gepersonaliseerde trainingsprogramma”s en interieurdesign op maat voor een  unieke wellness-beleving thuis.Wellness integreren en het belang van een gezonde levensstijl is een hedendaagse trend die iedereen en alles beïnvloedt. De vraag naar gerichte fitnessmogelijkheden voor thuis groeit en in combinatie met het inrichten van een complete thuisgym als een design wellnessruimte, wordt een prioriteit. Verwacht is dat het marktsegment voor fitnessapparatuur voor thuisgebruik tussen 2017 en 2024 een wereldwijde groei van meer dan 5% zal doormaken (Global Market Insights, 2017).

Technogym wereldwijd “The Wellness Company”

Technogym heeft fitness getransformeerd naar een wellness-levensstijl gebaseerd op regelmatige, gerichte lichaamsbeweging, de juiste voeding en een positieve mind set. Terwijl fitness simpelweg sporten betekent, is wellness een holistische ervaring die beweging, design, sfeer en connectiviteit omvat.
Met meer dan 30 jaar ervaring in wellness-oplossingen is Technogym dé partner in innovatief fitnessapparatuur en -artikelen. Dit fitnessaanbod maakt het verschil in het verbeteren van het fysieke en mentale welzijn. Technogym heeft door de jaren heen fitnessapparatuur ontwikkeld als heuse design objecten als sfeervolle aanvulling voor elk interieur.

Puur Italiaans design

Kenmerkend voor Technogym is het innovatieve Italiaanse design, uitzonderlijke kwaliteit, digitale technologieën en gebruikersvriendelijkheid. Dat uit zich onder andere in de creatie van vele exclusieve thuis privésportscholen wereldwijd en bij toonaangevende atleten.
Van de samenwerking met de geprezen ontwerper Antonio Citterio tot flagship stores in shoppingmekka”s als Milaan, New York en Harrods in Londen, naar exposities in de Salone del Mobile met een hoofdrol in Carine Roitfeld”s CR Fashion Book 2018 Calendar. Zo maar een paar ongeëvenaarde referenties van Technogym”s design op het gebied van thuiswellness.

Een thuisgym voor elke ruimte

Technogym creëert op maat gemaakte fitnessoplossingen voor elke beschikbare thuisruimte, rekening houdend met de stijl van het interieur en de wensen en trainingsbehoeftes van de gebruiker
–  Voor mensen met beperkte ruimte is MYRUN, de slimme loopband van Technogym, een ideale trainingsoplossing.
–  Voor degene die een stijlvolle wellnessruimte of hoek willen creëren geïntegreerd in hun leefruimte, zorgt Personal Line, Technogym”s design en stijlicoon, voor een naadloze integratie in elke interieurstijl.
–  Voor iedereen die een speciale thuisgym wil, biedt Technogym zijn professionele ARTIS en SKILL LINE aan, die de beste trainingen in de beste sportcentra wereldwijd vertegenwoordigen.

Personal Line, maakt het persoonlijk

Personal Line is de iconische fitnesscollectie van Technogym als het gaat om stijl en design. Deze award winnende lijn is een combinatie van professionele training, digitale technologie en een elegant eigentijds design.
Ontworpen door de wereldwijd gerenommeerde architect en ontwerper Antonio Citterio en ondersteunt door dertig jaar fitnesservaring.Deze collectie kenmerkt zich door het gebruik van verfijnde materialen, pure vakmanschap en het brengt de gebruiker in harmonie met de wellness-levensstijl.
Personal Line omvat een compleet assortiment aan cardio-apparatuur: loopband, hometrainer en crosstrainer. De kinesis Personal is de exclusieve fitnessoplossing van Technogym waarmee tegelijkertijd kracht, balans en flexibiliteit wordt getraind. Power Personal is de fitnessoplossing om kracht en uithouding te trainen.

MyWellness, persoonlijke entertainment

Door in te loggen op Unity™ van Personal Line staat men volledig in contact met de MyWelness Cloud van Technogym. Via het touchscreen op de cardio-apparaten hebben gebruikers toegang tot hun volledig gepersonaliseerde trainingservaring, inclusief trainingsprogramma”s, gegevens en directe toegang tot hun favoriete entertainment- en communicatie-apps.
Denk aan Netflix, tv en YouTube. Het platform is open zodat gebruikers alle trainingsgegevens van draagbare apparaten van tracking-apps als Apple Watch, Runkeeper, Strava kunnen integreren.

Wellness-design op maat

Het wellness-design van Technogym biedt tevens diensten op maat zoals interieurontwerp en persoonlijke trainingsservices. Binnenhuisarchitecten en professionele personal trainers zijn zowel op afstand als in Technogym-winkels beschikbaar om advies te geven over de invulling van de perfecte wellnessruimte voor thuis.
Zij zijn ook beschikbaar om persoonlijke trainingsprogramma’s te ontwerpen op basis van individuele doelen en ambities.

Technogym Benelux B.V.

Essebaan 63, 2908 LJ Capelle aan den IJssel
Tel: +31 (0)800-3322448 | www.technogym.com/nl/|mail Technogym Benelux