Home » The Windsor Bathrooms Company

The Windsor Bathrooms Company

Door Aty Verschuren

Badkamers in landelijke, klassieke en de Engelse stijl. Dat is de collectie die u bij ons kunt vinden. Met tientallen verschillende dealers is Windsor & Co één van de grootste aanbieders op het gebied van landelijke badkamers. Met een unieke eigen collectie hopen wij u iedere keer te verrassen met alles wat mogelijk is.

Bij Windsor & Co vindt u een groot scala aan badkamer-meubelenbadkamer-kranenbadentoiletten en wastafels. Het gaat er natuurlijk om wat uw eisen en wensen zijn. Wanneer er meerdere personen tegelijkertijd gebruik maken van de badkamer zou het een oplossing kunnen zijn om te kiezen voor een dubbele wastafel. Natuurlijk denken wij met u mee aan zaken als, kinderveilige oplossingen, verlichting en een praktische indeling.

We laten u vrij in de keuze omtrent kleuren en afwerkingen. Onze baden zijn schilderbaar geheel naar eigen wens en het badkamer meubilair is verkrijgbaar in alle Windsor & Co kleuren. Naast de bekende klassieke lijn leveren wij ook een moderne serie kranen en accessoires. Deze behoren tot de collectie Steel & Brass en de collectie Steinbach. Voor informatie en documentatie kunt u één van de brochures bekijken om zo een beeld te krijgen van de vele mogelijkheden. Dit geldt uiteraard ook voor de klassieke series.

Windsorbathrooms.nl is onderdeel van Tila Shop BV, als importeur van toonaangevende merken op het gebied van klassieke badkamer- en keukenkranen, sanitair en gietijzeren radiatoren. Wij bieden u een een uitgebreid assortiment tegen een zeer goede prijs/kwaliteit.

Ons team bestaat uit ervaren experts met tientallen jaren ervaring welke u graag adviseren bij uw aankoop.

Windsor Bathrooms

Toutenburgstraat 2 | 8912 AG Leeuwarden

Telefoon: algemeen: +31 (0)58 216 50 70 | mobiel: +31 (0)6 51 98 92 46 E-Mail: algemeen: info@windsorbathrooms.nl  | service: service@windsorbathrooms.nl