Over tuinservice Bindels

Tuinservice Bindels is een vertrouwd adres voor al uw groenadvies, ontwerp van tuin, park en landschap, tuinaanleg, tuinonderhoud, zwembadaanleg, boomverzorging en beplanting.

Ons bedrijf bestaat sinds 1995 en is inmiddels uitgegroeid tot een gestaag groeiende onderneming.

Vakbekwaam personeel

Wij werken met vakbekwaam personeel en beschikken over een allround machinepark. Wij kunnen alle voorkomende tuinwerkzaamheden voor u uitvoeren in eigen beheer. Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen en realiseren van exclusieve tuinen waar de moderne en historiserende tuinkunst met gevoel worden toegepast. Van restauratie en renovatie tot nieuwe tuinaanleg en meer!

U wilt natuurlijk het beste resultaat, het is dan ook onze doelstelling om u een totaaloplossing aan te bieden voor de door u verlangde werkzaamheden. Wij streven ernaar om al onze werkzaamheden naar volle tevredenheid uit te voeren waarbij service en kwaliteit hoog in het vaandel staan.

Wilt u nader kennismaken met ons bedrijf, of een offerte aanvragen, aarzel dan niet om telefonisch, per e-mail of brief contact met ons op te nemen. Wij zullen hier dan zo spoedig mogelijk op reageren.

Diensten

Bent u op zoek naar een professioneel bedrijf, die uw benodigde werkzaamheden verzorgt?

Wij staan voor u klaar in de provincie Limburg, Brabant en de Duitse en Belgische grensstreek en zelfs daarbuiten.

Onze diensten bestaan uit groenadvies, ontwerp van tuin, park en landschap, tuinaanleg, tuinonderhoud, zwembadaanleg, boomverzorging en beplanting in de ruimste zin van het woord. Tevens hebben wij ons gespecialiseerd in de moderne en historiserende tuinkunst.

 

Tuinservice Bindels

Boomstraat 13, 6061 AB, Posterholt
Tel.: +31 (0)475-40 24 35 | www.tuinservicebindels.nl | info@tuinservicebindels.nl