Home » De Tuyn-kamer en Tuyn-kantoor

De Tuyn-kamer en Tuyn-kantoor

Door Stagiair

De Tuyn-kamer

Als buitenmens zoekt u de ontspanning en rust in eigen tuin. Zittend in uw buitenverblijf komen de geuren en kleuren van de natuur u tegemoet. Een buitenverblijf van De Tuyn-kamer biedt u die ervaring. Geniet van de luxe en comfort in uw eigen tuinhuis of veranda.

Een luxe buitenverblijf is vooreerst een plaats om te genieten van het buitenleven en de comfort die een tuinhuis u biedt. Naast buitenverblijf kan het geweldig functioneren als poolhouse, gastenverblijf en tuinkantoor. Voor elk moment van de week en elk moment van de dag een toepassing.

Met een poolhouse geniet u van een heerlijk dagje ontspannen bij huis. Een wellness ruimte aan huis. Wie droomt daar niet van? Een gastenverblijf biedt u familie en vrienden de beste verblijfplaats in eigen tuin. Een fantastische avond wordt zo een geweldig weekend. Elk tuinhuis of buitenverblijf kan prima functioneren als tuinkantoor. Maar niet elk buitenverblijf geeft u de rust en functionaliteiten die u nodig heeft om gefocust en optimaal uw werk te doen. Wij helpen u graag het tuinkantoor te ontwerpen dat helemaal past bij uw manier van werken. Niet langer aan de keukentafel werken, niet langer gestoord worden door uw omgeving.

De Tuyn-kamer realiseert uw luxe tuinhuis wens. Onze jarenlange ervaring, reputatie voor kwaliteit, uniek maatwerk en totaalrealisatie verzekeren u van een eersteklas tuinhuis naar úw wens. Bij De Tuyn-kamer bent u niet gebonden aan een beperkt assortiment. Uw keuze, ons advies. Samen tot het tuinhuis van uw dromen komen. Daar gaan we voor!

Laat u inspireren door onze projecten. Bezoek onze website en neem contact met ons op. Wij helpen u graag uw luxe buitenverblijf wens werkelijkheid te maken.

Tuyn-kantoor

Tuyn-kantoor realiseert de perfecte kantoorplek zonder reistijd. U kent de voordelen van thuiswerken, maar hebt nog niet de perfecte ruimte in huis gevonden? Zoek het buiten de deur, maar dan wel dichtbij. Werk in uw eigen tuin, in een kantoorruimte volledig uitgerust naar eigen wens. Onze tuinkantoren zijn volledig geïsoleerd, voorzien van verwarming en indien gewenst inclusief keukenblok en sanitair. Met grote glazen ramen komen de muren niet snel meer op u af.

Een Tuyn-kantoor is allereerst een perfect kantoorplek maar daarnaast is zo’n luxe gebouw op tal van andere manieren te gebruiken. Denk aan een tuinhuis om te ontspannen en familie en vrienden te ontmoeten. Een gastenverblijf of poolhouse. Ook kan het gebruikt worden als sportruimte of speelruimte voor de kinderen. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Wij maken de tuinkantoren kant-en-klaar in onze werkplaats. Het tuinkantoor plaatsen wij in één dag op locatie, door middel van een kraan. Het tuinkantoor bouwen we op een stalen frame en maken we volledig van hout. Vaak kunnen onze tuinkantoren vergunningsvrij geplaatst worden, check dit voor de zekerheid bij uw gemeente.

Door onze jarenlange ervaring in het realiseren van eersteklas tuinhuizen weten wij als geen ander wat luxe en kwaliteit betekent. Wij voegen er nog een kwaliteit aan toe: niet alleen goed gebouwd, maar ook snel geplaatst.

Benieuwd naar de kosten? Ga naar onze website en kies een model en formaat en vraag een offerte aan.

Tuyn-kamer en Tuyn-Kantoor

Maasdijk 36, 5317 KR Nederhemert, Nederland
Tel: 0418 – 79 60 80 | www.tuyn-kantoor.nl |  info@tuyn-kantoor.nl