Home » TWIN DOORS B.V. – stalen deuren op maat

TWIN DOORS B.V. – stalen deuren op maat

Door niek@excellentmagazine.nl
Geldermalsen 28/08/2020 Reportage Taatsdeuren TwinDoors Foto Raphael Drent

Stalen deuren op maat

Miracles come in pairs. Het is de verbinding die een paar sterk maakt. Dit geldt ook voor taatsdeuren van TWIN DOORS B.V. Door de verbinding met de grond en het ontbreken van een deurkozijn stralen taatsdeuren vanzelfsprekendheid, lichtheid en luxe uit.
De deuren bewegen altijd mee in de looprichting. Het ontwerp van staal en glas geeft licht vrij-spel, waardoor ruimtes optimaal in elkaar overvloeien en elkaar optisch vergroten. Kortom, deuren die klasse en design toevoegen aan uw interieur.
Onderscheidend aan TWIN DOORS B.V. zijn de in verstek gemaakte profielen. Deze elegante afwerking is een knipoog naar de historische stalen taatsdeuren.
De binnendeuren worden echter vervaardigd uit aluminium. De unieke eigenschappen van aluminium ”“ sterk en licht ”“ bieden veel ontwerpvrijheid. Denk aan slanke details, een vrije keuze in vlakverdeling en deuren in iedere gewenste kleur.
De subtiele kaders van taatsdeuren zijn een ware toevoeging aan ieder interieur.
Het zijn eyecatchers die bezoekers een warm welkom heten, ongeacht of dat bij u thuis, op uw kantoor of in uw restaurant is. Ontwerp uw maatwerk deur op TWIN DOORS B.V. 

Gouden deur of kleur naar wens

Denk eens out of the box met onze exclusieve kleuren en coatings, zoals metallic goud, champagne en bronze. Of misschien staat een antraciet grijze of witte taatsdeur wel heel stijlvol in jouw interieur? Informeer naar de mogelijkheden.

Dream, inspire & create

Inspiratie opdoen of extra advies inwinnen kan in de showroom te Geldermalsen. De adviseurs van TWIN DOORS B.V. presenteren u graag het gebruiksgemak van de taatsdeuren.
In samenspraak met u maken zij een 3D-tekening, waarbij duidelijk wordt hoe TWIN DOORS B.V. uw interieur versterkt en identiteit geeft. Indien gewenst bieden ze u een styling-advies of kunt u meteen een unieke deur op maat creëren.

TWIN DOORS B.V.

De Elzenhof 11, 4191 PA Geldermalsen
Tel: +31 (0)345 587 020 | www.twindoors.nl | info@twindoors.nl