Home » Van Boven

Van Boven

Door Aty Verschuren

Verrijking van het echte leven …

Van Boven ontwerpt exclusieve keukens en badkamers, die naadloos aansluiten bij uw levensstijl.

Exclusieve keukens

“De keuken is het hart van het huis”, wordt vaak gezegd. Wat dat precies betekent, is voor iedereen anders. De beste keuken is er een die past als een maatpak. Optimaal afgestemd op uw wensen, uitgevoerd in de stijl waar u van houdt.
Van Boven levert exclusieve keukens in allerlei stijlen; van modern design tot klassiek, van landelijk of robuust tot creatief maatwerk.

Tegels en Mozaïek

Exclusieve tegels en mozaïek geven uw keuken of badkamer karakter. Bijzondere combinaties voegen eigenheid toe aan vloeren, wanden en objecten.
We adviseren u graag over tijdloos tegelwerk en de nieuwste trends. Samen met onze Italiaanse leveranciers tekenen we voor zeer exclusieve ontwerpen van marmer- of glasmozaïek.

Luxe badkamers

In een mooie badkamer komt u tot rust. De combinatie van stilte, warmte en luxe voelt voor ieder mens als pure verwennerij.
Van Boven creëert uw ideale oase, maar houdt oog voor het echte leven. We ontwerpen een badkamer die perfect past bij uw dagelijkse routine, zodat hij in al zijn schoonheid ook werkelijk iets toevoegt.

Van Boven

Zandstraat 31 A, 5271 TH Den Dungen
Tel: +31 (0)73 594 1427 | www.vanboven.nl| info@vanboven.nl