Home » Van Bruchem Staircases & Interior

Van Bruchem Staircases & Interior

Door niek@excellentmagazine.nl

Next level design op maat

Since 1888 | Familiebedrijf Van Bruchem is gespecialiseerd in het ontwerpen en bouwen van exclusieve designtrappen.
Met de nieuwste technieken, zeer uitgebreide vakkennis en 132 jaar ervaring zorgen de ontwerpers, ambachtslieden en monteurs ervoor dat uw trap of interieur-project tot leven komt.
We zien een groeiende trend de afgelopen jaren in verschillende stijlen. Er is geen limit. Modernstairs, spiral staircase, steelstairs of industrialdesign.

Beleving vormt succes

Vanaf het eerste ontwerp tot de uiteindelijke realisatie werken zij met zorg en precisie. Zij hebben de ervaring en know-how om elke uitdaging om te zetten in een succes.
Het blijft niet alleen bij de trappen. Ook de ontwerpers en partners, zijn fantastische creators en dat is opgevallen bij de klanten.

Vormvrijheid op interieurgebied

LID staat voor “Limitless in Design” en is de nieuwste bouwmethode van Van Bruchem Staircases.
Het combineert als basis een stalen constructie, een speciale vulling en een harde toplaag (elke afwerking mogelijk). Met deze uitvinding bieden wij veel meer mogelijkheden op het gebied van maatwerk trappen.
Bijna elke vorm is nu te creëren. Het trapontwerp wordt hierdoor een vrijstaand kunstwerk op zich.
LID zorgt ook voor een vloeiende afwerking van de onderkant van de trap.
Hierdoor is het een modern alternatief voor het meer traditionele stucwerk op deze plaats. Zo komen met name de hoeken mooier uit.
Om de beleving verder uit te breiden biedt Van Bruchem Staircases & Interiors sinds kort nog meer maatwerk op interieurgebied; een unieke tafel of inloopkast bijvoorbeeld.

Van Bruchem 

STAIRCASES | INTERIOR
Skoon 80 F, 1511 HV Oostzaan
Tel: +31(0)75 61 51 798 | www.vbstaircases.com | info@vbstaircases.com