Home » Van Daal Makelaardij

Van Daal Makelaardij

Door Aty Verschuren

Dé energieke makelaar voor taxaties, aankoop, verkoop en verhuur van uw woning of bedrijfspand.

Van Daal Makelaardij is een modern en energiek makelaarskantoor dat zich onderscheidt op het gebied van deskundigheid, service en inlevingsvermogen. Met onze jarenlange ervaring in de makelaardij en kennis van de Delftse huizenmarkt vindt u in ons een betrouwbare partner met een persoonlijke aanpak.

Aankoopbrigade

Van Daal Makelaardij is aangesloten bij de Aankoop Brigade, een zorgvuldig geselecteerd landelijk netwerk van NVM Aankoopspecialisten. Met een No cure No Pay service garantie staan de aangesloten makelaars altijd paraat om u te begeleiden naar uw droomhuis en garanderen zij een optimale service.

NVM

Het team van Van Daal Makelaardij heeft kennis van zaken. Van Daal Makelaardij heeft beëdigde makelaars en zij zijn net als de onderneming lid van de NVM. Het lidmaatschap van de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM) ervoor dat wij jaarlijks verplicht, en met plezier, onze vakkennis bijspijkeren. Zo blijven wij op hoogte van de laatste ontwikkelingen op ons vakgebied en bent u verzekerd van deskundig en betrouwbaar advies.

MVA Certified Expat Broker

Ons kantoor is Certified Expat Broker van de MVA. Dit is een netwerk van een aantal geselecteerde makelaars uit met name Amsterdam, maar sinds kort ook uit Den Haag en de regio die gespecialiseerd zijn in het begeleiden van expats bij aankoop, verkoop en aan-/verhuur. De MVA is de grootste regionale afdeling van de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM). Met deze extra service zijn wij de partner bij uitstek voor expats.

Van Daal Makelaardij

Voldersgracht 33, 2611 EV Delft
Tel: 015 – 212 73 00  | www.vandaalmakelaardij.nl | info@vandaalmakelaardij.nl