Home » Van der Padt & Partners

Van der Padt & Partners

Door marketing

Geschiedenis

Van der Padt & Partners Architecten is een middelgroot architectenbureau, gevestigd in de Alblasserwaard. Het bureau is opgericht in 1972 en heette destijds Bouwbureau Visser & van der Padt. In 2002 nam Arno van der Padt het bureau over. Hij zette het voort als architectenbureau.

Doelgroepen

Van der Padt & Partners richt zich voornamelijk op de woningmarkt, maar ook op de utiliteitsbouw. Het bedrijf richt zich hoofdzakelijk op particulieren, projectontwikkelaars en (overheids-)instanties.
Zo werkt het bedrijf onder meer aan woningbouwprojecten in alle categorieën, winkelcentra, kantoor- en bedrijfsgebouwen, woonzorgcentra, zorginstellingen en geïntegreerde herinrichtingprojecten. Maar ook voor kleinere projecten als renovatie of verbouwing kunt u bij Van der Padt & Partners terecht.

Werkproces

Bij Van der Padt vindt u elk specialist die u nodig heeft om uw bouwwensen te verwezenlijken. Afhankelijk van de omvang en complexiteit van een opgave, werken één of twee (project)architecten/ontwerpers aan het voorlopig ontwerp.
Wanneer dat gereed is wordt naast de ontwerper, een bouwkundige projectcoÁ¶rdinator ingeschakeld. Deze projectcoÁ¶rdinator heeft een sterk technisch bouwkundige inbreng bij de totstandkoming van het definitief ontwerp.
In de bestekfase werken architect en projectcoÁ¶rdinator samen om zo tot een esthetisch en bouwkundig verantwoord eindproduct te komen. Voor de uitvoeringsfase is een projectleider binnen het bureau aangesteld. De projectleider maakt het team compleet en samen zetten zij de puntjes op de i.
Tijdens de uitvoering is de projectleider uw aanspreekpunt en deze begeleidt u (indien gewenst) tot en met de oplevering.

Van der Padt & Partners

Bovenkerkseweg 96, 3381 KC Giessenburg
Tel: +31 184 651 845 | www.padtenpartners.nlinfo@padtenpartners.nl