Home » Van der Vegt | Smeed- en constructiebedrijf

Van der Vegt | Smeed- en constructiebedrijf

Door Rick Bakens

Behoud gaat voor vervanging

Niet zomaar een kreet maar de essentie van ons vak, en wij beheersen dit vak al meer dan 100 jaar. Wij kunnen u vanuit deze ervaring adviseren hoe u het beste om kunt gaan met uw monument. In samenwerking met vakkundige partijen, zoals architecten en aannemers, dragen wij bij aan de instandhouding van ons monumentale erfgoed.

Een sterk ontwikkeld restauratiebedrijf wat zich in de loop van haar meer dan 100 jarig bestaan heeft ontwikkeld tot een bedrijf waarin zich verschillende disciplines bevinden.

Samen creëren we morgen

De vakmensen die bij Van der Vegt werkzaam zijn, hebben ieder hun eigen specialisme. Zij zijn inzetbaar voor staalbouw, non ferro (complexe) trappen, smeedwerk en restauratie van metaalwerk.

Met name restauratie is een onderdeel binnen onze disciplines waar we goed in zijn, tevens zijn we goed ingevoerd bij de RCE (rijksdienst voor het cultureel erfgoed) en werken zeer veel aan monumenten welke de status rijksmonument hebben.

Tot slot gebruikt van der Vegt materialen die sterk zijn, duurzaam, ambachtelijk en onderhoudsarm. Over 10 jaar heeft het nog de zelfde kwaliteit en uitstraling.

Van der Vegt bv, Smeed- en constructiebedrijf

Manmakerweg 2-4, 2971 VP Bleskensgraaf
Tel: +31 (0)53 572 7808 | www.vandervegt.nl/ | info@vandervegt.nl

Laat een reactie achter