Home » Van Deynen Smart Solutions

Van Deynen Smart Solutions

Door marketing

HOGE KWALITEIT SYSTEMEN VOOR HORECA, BEDRIJF EN OVERHEID

Steeds meer bedrijven weten ons te vinden voor passende oplossingen voor beeld, geluid, verlichting en/of domotica. Voorbeelden van projecten zijn het plaatsen van luidsprekers in de lobby van een hotel, het plaatsen van presentatiesystemen in kantoorruimtes of een horecaonderneming voorzien van domotica waarbij diverse functionaliteiten als beeld, geluid en verlichting eenvoudig te bedienen zijn. Wij adviseren u graag over het juiste systeem dat aansluit bij uw wensen!

Door het gebruik van een smart office systeem heeft u een basis waarmee u vrijwel elk apparaat in een gebouw of ruimte automatisch kunt bedienen. Alle apparatuur, elektronica en installaties die u centraal wilt bedienen programmeren wij in dit centrale domotica systeem. Te denken valt aan verlichting, muziek, video, beveiliging en energie. Nieuwe functionaliteiten kunnen eenvoudig worden toegevoegd aan het systeem.

Van Deynen is specialist in beeld- en geluidssystemen voor zakelijke doeleinden. Of het nu gaat om een kantoor, restaurant of kerk; beeld- en geluidsystemen zijn belangrijk. Naast praktische aspecten spelen ook gemak, sfeer en beleving een rol bij een goede kwaliteit beeld en geluid. Om te kunnen bepalen welk systeem het meest geschikt is voor uw ruimte geven wij graag advies. Wij kijken o.a. naar akoestiek en de oppervlakte van de ruimte om zo samen met u een keuze te maken voor het juiste systeem dat aansluit bij uw wensen. Neem gerust contact met ons op, wij werpen bijvoorbeeld graag onze blik op eventuele bouwtekeningen om de juiste inrichting te bepalen. Ook voor de juiste muziekstreamingdiensten bent u bij ons aan het juiste adres.

Van Deynen Smart Solutions

Tjûkemarwei 21 B8521 NA Sint Nicolaasga

Tel: 0513 – 851 749| info@van-deynen.nl | www.van-deynen.nl