Home » Van Meerendonk Waterontharders

Van Meerendonk Waterontharders

Door Stagiair

Over Van Meerendonk Waterontharders

Jaarlijks verlaten meer dan 2000 Delta waterontharders ons magazijn naar onze klanten, dit doen we natuurlijk met een heel team met ieder zijn eigen specialisme. Zo weet je dat je de juiste waterontharder krijgt aangeboden met een goede installatie en je de service krijgt die je verdient.

Het verhaal achter Van Meerendonk Waterontharders

Als installateur van badkamers had Johannes veel met water te maken. Maar ook trof hij het effect dat het kalkrijke Nederlandse water kon hebben op sanitair en apparatuur. Zo was de verkoop van waterontharders een logische stap, maar wel een stap waar zijn vrouw Marnie nog even over na moest denken. Ze vertelt: ‘Ik wilde zo’n ding niet in huis, veel te duur’.

‘Toen we het eenmaal hadden, was ik toch al snel om’, vervolgt Marnie. ‘Ik vroeg me af waarom ik als huisvrouw niet wist dat een waterontharder dit effect kon hebben. Nu weet ik dat het komt doordat het apparaat oorspronkelijk vooral voor bedrijven werd ontwikkeld. Zo konden zij veel tijd uitsparen met poetsen. En hoewel het nog steeds voor bedrijven ook een prachtproduct is, zie je ook dat steeds meer particulieren hun weg naar de waterontharder vinden. Want water kan gewoon beter.’

Van Meerendonk Waterontharders

Tinnegieter 33B, 9502 EX Stadskanaal
Tel: 0599-850626 | waterkanbeter.nl | %20info@waterkanbeter.nl