Home » Van Tiel Haarden

Van Tiel Haarden

Door Veerle van Heertum

Van Tiel Haarden is al jarenlang een gevestigde naam op het gebied van haardopstellingen en totaalconcepten. Door te luisteren naar uw wensen, gecombineerd met onze ervaring en creativiteit, wordt een passende oplossing geboden voor een sfeervol haardvuur in uw interieur!

Bij van Tiel Haarden treft u vakmensen met uitgebreide kennis en ervaring en een enorme passie voor haarden. Wij denken mee in het ontwerp en mogelijkheden in u situatie, maar ook bij de uitvoering, planning en het gebruik kunt u op ons rekenen. Zo bent u verzekerd van een uniek ontwerp op maat in elke stijl!

Wij werken met gerenommeerde haardmerken op alle mogelijke brandstoffen (elektriciteit, aardgas, propaan, hout of bio ethanol) en kunnen zodoende inspelen op de veranderende klantbehoefte.

Onze ruime showroom van 1200m² inspireert u op het gebied van haarden én interieur. U vindt hier niet alleen uw gedroomde haardopstelling, maar wij kunnen u tevens adviseren over het gehele interieur. Door ons brede netwerk met gewaardeerde partners, kunnen wij u een totaalconcept bieden. Dit betekent unieke designs en combinaties van louter hoogwaardige materialen en kwaliteit tot in de kleinste details, natuurlijk ontwikkeld in nauw overleg met u en/of uw (interieur)architect.

Wij verwelkomen u graag in onze showroom te Veghel en laat je inspireren en adviseren. Wij helpen u graag om uw gewenste haardopstelling te realiseren.

Van Tiel Haarden

  Doornhoek 3766, 465 TA Veghel
Tel: 0413 367911 | vantielhaarden.nl | info@vantielhaarden.nl