Home » Van Den Brink Sierhekwerk

Van Den Brink Sierhekwerk

Door niek@excellentmagazine.nl

Gegarandeerde kwaliteit en in één dag geplaatst

Van Den Brink Sierhekwerk heeft een effectieve formule ontwikkeld om toegangspoorten kant-en-klaar te installeren op locatie. U mag rekenen op een razendsnelle levering van toegangspoorten, omdat de toegangspoorten in 1 dag klant-en-klaar worden geplaatst. U kunt vertrouwen op het vakkundige werk van professionals die oog hebben voor de details.

Ambacht

Een ambachtelijk gemetselde toegangspoort met de door u gekozen opties: zoals video intercom, toegangscontrole op afstand, camerabeveiliging, en allerlei moderne snufjes.

Sierhekwerk: Een ontwerp gebaseerd op uw wensen, zoals een een inrijpoort, looppoort, exclusief sierhekwerk of vast hekwerk. Zelfs uw eigen sierpuntje ontwerpen is mogelijk!
Automatisering: De uitvoeringen van onze moderne design intercomsystemen en video-intercomsystemen zijn zeer betrouwbaar. De systemen hebben een standaard spraak-verbinding, led-verlichting en kunnen desgewenst worden uitgebreid met video.
Traditioneel metselwerk: Uw inrit blijft intact. Geen metselrommel op uw locatie. De toegangspoorten worden traditioneel in eigen fabriek gemetseld en bij u kant-en-klaar geplaatst.
Video & intercom: De uitvoeringen van onze moderne design intercomsystemen en video-intercomsystemen zijn zeer betrouwbaar. De systemen hebben een standaard spraak-verbinding, led-verlichting en kunnen desgewenst worden uitgebreid met video. Tevens behoren uitgebreide bel-panelen of geavanceerde toepassingen ook tot de mogelijkheden

Van den Brink Sierhekwerk

Speulderweg 31, 3886 LA Garderen
Tel: +31 (0)6 229 48 295 | www.brinksierhekwerk.nl | info@brinksierhekwerk.nl