Ontdek het buitengevoel met vanBach

Buiten zijn. Dat doet iets met je. Je vóelt het. In je hoofd. Op je huid. In je hart. Bij vanBach vinden we buiten zijn het mooiste gevoel dat er is.

Wij noemen dat gevoel het ‘buitengevoel’ en we zouden niet zonder kunnen. Daarom bedenken we oplossingen om het hele jaar buiten te kunnen zijn en te genieten van dit unieke gevoel.

Dutch Design

Design en functionele eigenschappen smelten samen in de verfijnde producten van vanBach. Subtiel, maar met een wereld van techniek daarachter. De glaswanden en windschermen leveren ieder seizoen het unieke buitengevoel.

De moderne vanBach glaswanden kenmerken zich door het minimalistische uiterlijk. Ramen omkaderd met slanke zwarte kaders en roeden, zoals bij oude stalen ramen. Retro van deze tijd. Binnen loopt naadloos over in buiten.

Voor iedere tuin en iedere situatie bieden we een maatwerk oplossing voor overkappingen, buitenverblijven, veranda’s of binnen in een stijlvol interieur, zodat je kunt genieten van het buitenleven.

Ongeëvenaarde kwaliteit

Onze producten zijn maatwerk: in onze eigen werkplaats wordt elk product met de hand op maat gemaakt en in elkaar gezet. Onze glaswanden en windscherm hebben een minimalistisch design, met oog op innovatie & vakmanschap. We hebben aandacht voor detail en streven naar een beleving voor onze klanten. Bij vanBach staan we voor een klantgerichte service en denken we graag mee om het product naar wens samen te stellen.

Ontdek het zelf

Wij kunnen blijven praten over dit schitterende product, maar kom het vooral zelf ervaren in onze stand! Ontdek het buitengevoel met vanBach.

  vanBach

Moerbei 16, 3371 NZ Hardinxveld-Giessendam
Tel: 085 902 4620 | info@vanbach.nl | www.vanbach.nl