Home » Vos Capelle

Vos Capelle

Door Aty Verschuren

Gezonde groei

Vos Capelle staat al 75 jaar bekend als betrouwbare toeleverancier in de tuinbouw en het openbaar groen, onder leiding van de familie Vos uit Sprang-Capelle. Wij leveren alle materialen voor een gezonde groei van fruit, bomen, planten en gras.

Voor elke tuin vindt u bij ons een uitgebreid assortiment aan kwalitatief goede producten. Zo bieden wij naast tuinbenodigdheden en ”“gereedschappen ook tuinmachines aan voor het onderhoud van uw tuin.

Luxe en gemak

Luxe en gemak zijn de laatste jaren steeds belangrijker geworden voor tuineigenaren. Wilt u graag een mooi strak gazon, maar heeft u geen zin of tijd om regelmatig te maaien?

Dan hebben wij de oplossing: een Automower. Deze robuuste, betrouwbare robotmaaier onderhoudt perfect en moeiteloos uw gazon (tot 5.000 m²). Doordat de Automower het gras heel fijn maait hoeft u geen grasresten op te ruimen. De begrenzingskabel, die de Automower op uw gazon stuurt, komt vier centimeter onder het gras te liggen zodat deze in zijn geheel onzichtbaar is.

De vakbekwame en gecertificeerde monteurs van Vos Capelle installeren en onderhouden uw Automower graag voor u. In combinatie met een serviceabonnement naar keus heeft u hier geen omkijken meer naar.

Een uitgebreid assortiment Automowers (van o.a. Husqvarna) en nog vele andere tuinproducten vindt u bij ons. Kom langs op onze stand of maak een afspraak om uw wensen door te spreken.

EXCELLENT WOONBEURS 2019

Laat een reactie achter