Home » Vos Interieur

Vos Interieur

Door niek@excellentmagazine.nl

Elementen voor een bijzonder interieur

In een goed interieur valt alles op zijn plaats. Vormgeving, materialen, kleuren en afwerking zijn weloverwogen op elkaar afgestemd en versterken elkaar. Dat vraagt vakmanschap, ervaring en nauwe samenwerking tussen verschillende disciplines. Vos Interieur heeft daarvoor alles in huis.
Vos Interieur realiseert stijlvolle interieurs voor opdrachtgevers in Nederland en daarbuiten. Van woon- en slaapkamers, badkamers en keukens tot garderobe-kamers, wijnkelders en bibliotheek-inrichtingen. Alles wordt met de hand vervaardigd, afgewerkt en gemonteerd, met ambachtelijke precisie.

John Vos en zijn team

Al meer dan 20 jaar realiseert John Vos samen met zijn team de meest bijzondere interieurs. Smaakvolle inrichtingen, geheel in de stijl van de opdrachtgever, herkenbaar aan hoogwaardige materialen, perfecte afwerking en oog voor detail.
De mooiste interieurs komen tot stand in dialoog met de opdrachtgever. Door te sparren, te onderzoeken en te experimenteren. Zij beschikken daarvoor over een uniek belevingscentrum voor klanten en (interieur)architecten: het Expirium.

Het Expirium

Een sfeervolle ruimte, weids uitkijkend over het Brabantse Dommeldal, die het licht en de kleur van de wisselende seizoenen ademt.
Het Expirium wordt letterlijk een belevingsruimte waar ontwerper/architect en klant samen tot essentiële interieurkeuzes komen. Op digitale moodboards, maar ook door materialen in handen te nemen, te zien, te voelen en te ervaren.

Vos Interieur

Handelsweg 23, 5492 NL Sint-Oedenrode
Tel: +31 (0)413 – 47 66 60 | vos-interieurenstijl.nl | info@vos-interieurenstijl.nl