Home » Vos Project

Vos Project

Door Veerle van Heertum

Vos Project creëert het gevoel van welkom

Wij zijn uw partner voor de totale projectinrichting, van ontwerp tot realisatie. Dat doen we met een eigen atelier en ons designteam, zodat we grip hebben op uw totale project. Onze passie voor stoffering komt tot uiting in een optimale beleving bij uw gasten. Passend bij wat uw organisatie wil uitstralen. Daarbij zijn creativiteit, flexibiliteit en betrouwbaarheid de kernwaarden waarmee we ons onderscheiden.

Over ons

Ontstaan als familiebedrijf, hechten we veel waarde aan oprechte betrouwbaarheid. Zowel van onze medewerkers als architecten en leveranciers verwachten we dat alles tot in de puntjes geregeld is. In 35 jaar zijn we uitgegroeid tot een internationale projectinrichter met de focus op hospitality, leisure en office. We zijn een gerespecteerde speler voor het inrichten van hotels en recreatieparken in Nederland, België, Luxemburg, Duitsland en Frankrijk. Met de regie op de totale projectinrichting, overtreffen we keer op keer de verwachtingen. Uw houvast voor kwaliteit en flexibiliteit.

Projectinrichting vanuit ons ambacht

Als projectinrichter zijn we gegroeid vanuit de klassieke stoffering. Nu ligt de realisatie van onze projecten van begin tot eind voor 100% in onze handen. Tijdens het totale project voelen we ons verantwoordelijk voor het beste resultaat. Met creativiteit, flexibiliteit en betrouwbaarheid stellen we onze klanten elke dag weer centraal. Het is de persoonlijke aanpak van onze vakmensen waardoor we uw vraag maximaal kunnen beantwoorden. We zijn benieuwd naar uw verhaal!

Vos Project

Boekdrukker 15 | 3861 SE Nijkerk | Tel. 0341-419485

info@vosproject.nl |  www.vosproject.nl