Home » VSB Wellness

VSB Wellness

Door Lisette Trinthamer

Eén familie als betrouwbare basis

VSB is een hecht familiebedrijf. En daar zijn we maar wat trots op in het landelijke Diessen. Directie en medewerkers, samen, met elkaar en voor het gezamenlijke resultaat. Van werkvoorbereiding tot servicedienst, van adviseurs tot monteurs.

Brabant is de thuishaven van het familiebedrijf. Daar is ook de uitgebreide showroom gevestigd en worden plannen waargemaakt. Zie dit gegeven als een persoonlijke uitnodiging om kennis te maken met het bedrijf dat VSB Wellness heet.

Maatwerk in eigen interieurfabriek

Misschien ligt hier wel de sterkste kracht. Luisteren naar de individuele wensen, dan overleggen met onze technische mensen en andere betrokkenen, passen en meten, berekeningen maken en tekeningen uitwerken.  Met oog voor detail, voor smaak en interieur, voor comfort, budget en tijdpad.

Functionaliteit in de hoofdrol. Totdat uiteindelijk onze installateurs en houtbewerkers aan de slag mogen. Passie voor het ambachtelijk vak van de houtbewerkers als inzet. Omgeven door de natuurlijke geur van hout kan de vakman werken aan een nieuw resultaat, waar hij persoonlijk garant voor wil zijn. Dat is maatwerk, uniek in Nederland, maar voor VSB een vanzelfsprekendheid.

VSB Wellness

Sprenkeleind 18-20, 5087 LD  Diessen
Tel: +31 (0)13 504 70 00 | www.vsbwellness.nl| info@vsbwellness.nl