Home » Wallbound

Wallbound

Door marketing

Wallbound is een in Amsterdam gevestigd bedrijf dat zich inzet om anderen te inspireren door middel van fotografie. Onze missie is om de ongeëvenaarde schat aan fotografie te ontsluiten naar de meest eervolle expositieruimte denkbaar: in de huiskamers van miljoenen consumenten. Wij hebben de grootste kunstfotocollectie ter wereld. En door middel van intelligente algoritmes zijn wij in staat om u alleen de meest passende kunstwerken te tonen.

ONZE PRODUCTEN ZIJN GEMAAKT VAN DE BESTE MATERIALEN
Wij leveren eerste klas fotografie op de hoogste kwaliteit materialen in de wereld. Punt. Wij zijn niet tevreden met minder dan museumkwaliteit. Wij stellen de hoogste eisen aan onze producten en verhogen de industrienorm met elk product dat wij maken. Wij zijn een commercieel bedrijf, maar winst gaat niet voor alles. Wij investeren in de allerbeste productietechnieken om ervoor te zorgen dat wat uit liefde is gemaakt, ook in de offline wereld tot zijn recht komt. Onze tevreden klanten variëren van persoonlijke liefhebbers tot professionele galerijen.

Bij Wallbound geloven we dat de ultieme manier om fotografie te ervaren is wanneer je het kunstwerk echt van dichtbij kunt aanraken en ervan kunt genieten.