Home » Wellnessdealer

Wellnessdealer

Door niek@excellentmagazine.nl

Exclusieve dealer

Kiest u voor een buitenspa van Wellnessdealer, dan kiest u voor een absoluut topproduct. Wij zijn exclusieve dealer van de sublieme whirlpools van het gerenommeerde merk Villeroy & Boch.

Het Duitse label onderscheidt zich van andere merken met bewezen kwaliteit, klasse, comfort, duurzaamheid én vernieuwende technieken. Tel daar onze expertise, service en advies bij op en u ervaart dat uw wens om zorgeloos te relaxen in uw eigen woonomgeving bij ons in goede handen is.

Van oriëntatie tot installatie en nazorg

Voor u draait alles om relaxen in uw privé spa. Daarom ontzorgen wij het complete traject. Van de eerste oriëntatie in de showroom tot professionele installatie en nazorg bij u thuis. Voor de selectie van uw whirlpool focussen we op uw wensen en kijken we goed naar uw huis, tuin, dakterras of balkon.
Wij komen vooraf bij u langs, zodat we de situatie ter plekke goed kunnen beoordelen. We letten op ligging en schaduwwerking, beoordelen de ondergrond en het draagvermogen, bekijken het vrije vloeroppervlak en de aanwezigheid en capaciteit van elektra. Alles voor uw ultieme outdoor spabeleving.

Wellnessdealer showroom

Bent u zich aan het oriënteren op de aanschaf van een buitenspa van Villeroy & Boch? Een uitstekende keuze. Wij ontvangen u graag in onze showroom in Noordwijkerhout. Daar dompelen wij u onder in de wereld van de beste outdoor whirlpools.
Wilt u onze showroom bezoeken, maak dan vooraf een afspraak, dan hebben we exclusief de tijd voor al uw wensen. Wij tonen u de verschillende modellen whirlpools en de flexibele JetPaks™. Naast kwalitatieve producten leveren we een oplossing gerichte totaalaanpak. Uiteraard is het ook mogelijk dat we bij u langskomen, thuis of in uw recreatiewoning, om de verschillende opties door te nemen.

Wellnessdealer

Gieterij 8, 2211 XK,  Noordwijkerhout
Tel: +31 (0)252 – 37 09 10 | www.wellnessdealer.nl |info@wellnessdealer.nl