Home » Wildenberg Interieurarchitectuur

Wildenberg Interieurarchitectuur

Door Veerle van Heertum

Wildenberg Interieurarchitectuur is hét ontwerpbureau dat waarde creëert in je woon- en werkomgeving. Het gevoel dat de ruimte er fantastisch uit ziet, efficiënt is en dat het functioneert zoals het is bedoeld, maakt mensen daadwerkelijk gelukkiger!

In al onze ontwerpen krijgt elke ruimte een sterke, eigen identiteit die past bij de opdrachtgever en bij de functie van de ruimte. Aandachtig luisteren vormt voor Stan en zijn team dan ook doorlopend de basis van een mooi, sterk ontwerp.

High End interieurs

“Wij maken High End interieurs voor zowel zakelijke als particuliere opdrachtgevers, van eerste gesprek tot oplevering. De orderportefeuille is ongeveer gelijk verdeeld tussen zakelijk, zoals bedrijven en hotels en particuliere opdrachtgevers. Twee totaal verschillende emoties; particuliere klanten neem je bij de hand tot aan de oplevering en moet je niet loslaten terwijl bedrijven je een budget geven en een datum wanneer het af moet zijn. Ook dat werkt heel prettig! Bij elke opdracht spreekt vooral de emotionele benadering mij aan, je maakt mensen écht gelukkig. Want of iemand in een interieur woont of werkt, hoe dan ook, ik voel me verantwoordelijk voor het welzijn van al onze klanten in de ruimten die wij ontwerpen.

Ontwerp: Wildenberg interieurarchitectuur

Fotografie: Peter Baas Photography

Styling: Paul Jongerius

Wildenberg Interieurarchitectuur

www.vandenwildenberg.nl | 033-445 01 11 | info@vandenwildenberg.nl