Home » Willemsen Makelaars

Willemsen Makelaars

Door Aty Verschuren

Willemsen makelaars is een echt Arnhems makelaarskantoor. Wij staan voor u klaar met advies, luisteren goed naar uw wensen en stellen voor elke situatie een op maat gemaakt plan op. Bij ons gaat de aan- en verkoop namelijk niet alleen over huizen, maar ook over mensen. Ieder huis, ieder huishouden en iedere wens is anders. Daarom kijken wij gericht naar waar u wilt wonen en wat u nodig heeft om dat te kunnen realiseren.

Wij kennen Arnhem van binnen en buiten. De bewoners, maar ook de sociale aspecten. Onze brede kennis kleurt ons verleden, maar verzekert ook onze toekomst. We zijn aangesloten bij de brancheorganisatie NVM en handelen in volle overtuiging naar de erecode van deze partij. Willemsen makelaars staat voor u klaar met een compleet dienstenportfolio. Van aan- en verkoop tot verhuur, taxaties en BOG. Op het gebied van hypotheken hebben wij een samenwerkingsverband met Het Hypotheekhuis, een onafhankelijke adviseur met eveneens vestigingen in Arnhem en Velp.

Ons rijke verleden heeft inmiddels geleerd dat Willemsen makelaars een uitstekend oog heeft voor het behoud van het historisch erfgoed van Arnhem. Maar naast onze bestaande karakteristieke panden, zijn wij een grote speler op de Arnhemse nieuwbouwmarkt. Wij zijn nauw betrokken bij een groot aantal nieuwbouwprojecten en kunnen zo deuren openen die bij andere partijen gesloten blijven.

Willemsen Makelaars

Jansplaats 29, 6811GB Arnhem
Tel: 026 – 4452751 | www.willemsen.nl | info@willemsen.nl