Home » Wooncentrum Veerman

Wooncentrum Veerman

Door Aty Verschuren

Bij Wooncentrum Veerman staan maatwerk, persoonlijke aandacht en volledige ontzorging centraal. Om kwaliteit te waarborgen heeft Wooncentrum Veerman een atelier, stoffeerderij en installateurs in huis.

WAT MAAKT ONS BIJZONDER?
Wij zijn creatief. Om dit te blijven, bezoeken we alle nationale en internationale beurzen.
Wij bieden u een prachtige meubel- en textielcollectie verdeeld in verschillende stijlen. Bij ons vindt u alle topmerken.
Wij hebben een sfeervolle showroom die regelmatig wordt gerestyled door een team van stylisten in samenwerking met Sam Veerman.

Wij tekenen in samenwerking met ons tekenares of interieurarchitect meerdere plannen voor uw huis.
Wij maken kleurcollages in alle stijlen. Zo laten wij zien wat goed en creatief kleurgebruik met uw woning kan doen.
Wij ontzorgen u van A tot Z. Dit betekent dat wij de begeleiding van de bouw of verbouw van uw huis volledig uit handen kunnen nemen.
Wij hebben een enthousiast team van 30 mensen om uw huis om te toveren tot uw droomhuis.

DE EERSTE STAPPEN…
Tijdens een oriënterend gesprek en een ronde door de showroom luistert onze interieurstylist goed naar uw (stijl) voorkeuren en praktische wensen. Wij werken vervolgens krachtige (3D) impressies voor u uit, welke wij tijdens een stylingpresentatie met u delen. Wooncentrum Veerman adviseert, maar u bepaalt hoe ver we daadwerkelijk gaan.
Samen werken we naar het mooiste resultaat toe.

WAT IS UW IDEALE INTERIEUR?
Veel mensen hebben moeite hun ideale interieur te omschrijven in één stijl. Om het maken van keuzes makkelijker te maken, ontwikkelde Wooncentrum Veerman vier interieurstijlen: Modern, Luxury Living, Stoer en Stoer Modern.
Binnen de stijlen zijn natuurlijk ook combinaties mogelijk. Uiteindelijk gaat het namelijk om harmonie en de juiste balans.
Onze interieurstylisten zijn u graag van dienst!

Wooncentrum Veerman

Julianaweg 151, 1131 DH Volendam
Tel: 0299-366788 | www.wooncentrumveerman.nl | verkoop@veerman-wooncentrum.nl