AnCor design

Aan de rand van bos en duinen werd een geheel nieuwe villa gerealiseerd

De aanleiding? Een nieuwe keuken. Die zoektocht bleek het begin te zijn van iets dat uitmondde in een schitterend nieuwbouwproject. ‘Soms is het een kwestie van heel eerlijk zijn en toegeven dat de woning waarin je woont eigenlijk niet meer voldoet aan de eisen van je gezin. We hebben opgroeiende kinderen en leven samen een druk bestaan. Op een bepaald moment komt het besef dat je verder móet kijken en de drang om onze leefruimte aan te passen werd alsmaar groter’, aldus de opdrachtgever.

Het nieuwe verblijf van het gezin is op een prachtige locatie gesitueerd en voldoet helemaal aan de laatste technologie. Zo ook de keuken én bijkeuken die gerealiseerd werden in samenspraak met AnCor design. Het ontwerp van de keuken loopt naadloos door met de elementen die in de woning zijn toegepast. Kleuren en materialen voelen heel natuurlijk aan, alsof het altijd al zo is geweest. Het is een stoer en tegelijk elegant geheel geworden, met veel persoonlijke kenmerken van de bewoners.

Donkere keuken met zwarte elementen
Keuken met inbouw oven

De keuken is warm en sfeervol uitgevoerd in kunststof zwart houtfineer met doorlopende nerven. Het werkblad is van zandkleurig composiet welke een mooi samenspel vormt met de vloer, wanden en taatsdeuren.  

Het materiaal van de fronten is zowel in de keuken als in de riante bijkeuken toegepast en geeft een prachtig geheel met de overige leefruimten in het huis. ‘Een dergelijk materiaal is eenvoudig te onderhouden. In een druk gezin is dat een fijn gegeven’. Aan het woord is André Snoep, eigenaar van AnCor design. ‘Boven het kookeiland hebben de bewoners ervoor gekozen om twee identieke ‘lampen’ te plaatsen. Alleen is één hiervan naast lamp ook de afzuigkap. Dit soort innovatieve oplossingen, daar houden wij van.

Keuken met visgraatvloer
Inbouw apparatuur keuken

De koffiecorner vormt een centrale plek in de keuken is omsloten door een op maat gemaakte kastruimte van vloer tot plafond. Zelfs de deur naar de bijkeuken is uitgevoerd in hetzelfde materiaal en als we naar binnen lopen zien we pas echt de toegevoegde waarde van deze ruimte. Hier kan in alle rust en ruimte de was verzorgd worden en straalt het wand vullende werkblad naast praktische ruimte vooral heel veel luxe uit. Ook hier reikt de volledig op maat gemaakte kastruimte tot aan het plafond.

Eettafel met beige stoelen
Keuken met zwarte elementen

Werkelijk alle wensen op het gebied van wonen zijn vervuld voor dit fijne en gastvrije gezin. 

Spotjes in het plafond
Oven met croissant
Keukenbar met tafel

AnCor design. Keukens met persoonlijkheid. 

Ontdek meerdere projecten van AnCor design