Buitenparket in visgraatmotief

Tablazz

Hier ziet u composiet buitenparket gelegd in een spectaculair visgraatmotief. Dit is wel spectaculair te noemen, want het is pas sinds 2020 mogelijk om ook uw buitenparket in visgraatmotief te installeren. Zo creëert u een prachtig visgraat terras met dezelfde uitstraling als uw visgraat parket!

buitenvloer
buitenvloer

In dit project is gekozen voor een visgraat buitenparket in composiet. Dit heeft een aantal voordelen. Composiet is, in tegenstelling tot hardhout, kleurvast en vergrijst dus niet onder invloer van het weer. Ideaal voor hen die weinig onderhoud wensen. Doordat het een kunststof materiaal is, werken de planken nauwelijks en dit zorgt voor een superstrak terras.

Het geheel is geplaatst met behulp van ons revolutionaire Magnet systeem. Dit systeem garandeert een supersnelle plaatsing zónder schroeven, de onderconstructie is volledig onzichtbaar én u kunt elke willekeurige plank eenvoudig verwijderen en terugplaatsen.

visgraat
buitenvloer

Ben je enthousiast geworden over dit project? Neem een kijkje op onze website voor meer details en alle schitterende projectfoto’s. Bovendien kun je kosteloos een monster aanvragen van deze prachtige houtsoort. Vergeet ons niet te volgen op sociale media voor extra interieur-inspiratie!

Ontdek meerdere projecten van Tablazz