Charmante villa met schitterend zwembad

Tablazz

Te midden van het groen bevindt zich deze charmante villa, omlijst door een schitterend zwembad, groene grasbedden en kleurrijke bloemen. De villa is afgewerkt met onze prachtige gevelbekleding gemaakt van thermo essen. Dit duurzame en stijlvolle materiaal creërt een tijdloze uitstraling, terwijl het perfect combineert met de omringende materialen.  

zwembad
zwembad

Essen is van oorsprong niet geschikt voor buitengebruik. Door het zachte hout thermisch te verhitten (minimaal 215°C) verandert de structuur van het hout. Het verhitten wordt enkel gedaan met stoom, er komen geen chemicaliën aan te pas. Hierdoor wordt de duurzaamheid en vochtbestendigheid gelijkwaardig aan dat van tropisch hardhout.

ThermoHout staat bekend om zijn vormvastheid, stabiliteit en weerstand tegen scheuren of vervormingen, waardoor het ideaal is voor de toepassing als gevelbekleding. Het is tevens te verwerken als buitenparket! Bij installatie heeft Thermowood een warme en diepe kleur, die na verloop van tijd onder invloed van het weer prachtig vergrijst.

hout
hout

Ben je enthousiast geworden over dit project? Neem een kijkje op onze website voor meer details en alle schitterende projectfoto’s. Bovendien kun je kosteloos een monster aanvragen van deze prachtige houtsoort. Vergeet ons niet te volgen op sociale media voor extra interieur-inspiratie!

hout

Ontdek meerdere projecten van Tablazz