De keuken van uw dromen

AnCor design

Rust, ruimte en eenvoud is de basis. Praktisch, omdat alle spullen binnen handbereik zijn. Eenvoud, vanwege de strakke belijning.

Samen koken en ontspannen, een drankje aan de bar terwijl je aan het koken bent maar tegelijkertijd ook het contact wilt houden met de living. In deze keuken is het allemaal mogelijk gemaakt. De wijnklimaatkast aan de zijde van de woonkamer geeft het geheel een rijke uitstraling.

Roze headboard
Chique bed

Kenmerkend in deze sfeervolle nieuwbouwwoning zijn de hoge kasten in de keuken. Ze zijn extra hoog door opzetkasten. En wat opvalt zijn de verschillen in dikte van de stollen. Bij de meeste keukenmerken zijn de stollen per keukentype gelijk van dikte.

Rode/roze headboard
Tweepersoonsbed beige met rood

Het materiaal en de lichte kleurstelling, het verloop van materiaal in de twee gekoppelde werkbladen met bar maakt het geheel weer speels en wat een heel belangrijk punt is, de opbergruimte onder het keukeneiland is enorm door gebruik te maken van de brede laden en inbouwapparatuur. Het is ongelofelijk hoe mooi alle kleuren in dit huis met elkaar blenden. Een krachtig gebruik van ton sur ton met een pittige noot grafiet.

‘Door te werken met kleine details maak je een keuken uniek. Dat is onder andere waar wij de meerwaarde leveren en de ruimte een eigenheid mee geven. Het is niet altijd nodig om de gebaande paden te volgen. Wij van AnCor design vinden het juist leuk om hier en daar een eigenheid in te brengen’. Aan het woord is André Snoep, eigenaar van AnCor design. André heeft jarenlange ervaring in het ontwerpen en realiseren van keukens op maat. ‘Bij AnCor design combineren we de materialen van diverse leveranciers om de keuken van uw dromen te kunnen realiseren. Uw wensen staan hierbij altijd centraal’.

AnCor design. Keukens met persoonlijkheid. 

Ontdek meerdere projecten van AnCor design