Domestic villa

Dami Luxury Interior

In 2021 is na een lange, fijne samenwerking dit project gerealiseerd; de volledige inrichting van een nieuwe Villa in Nederland. De combinatie van natuurlijke en donkere kleuren is de perfecte samenstelling voor een luxe uitstraling. Gecombineerd met luxe, kleurrijke accessoires ontstaat er een huiselijk gevoel. We lichten graag wat producten toe uit onze eigen meubelcollectie.

Teddy stoel met bijzettafel
Kaarzen op een statafel
Salontafel Pearl

Als eerst hebben we salontafel Pearl, het is de perfecte combinatie van elegante vormen en luxe materialen wat het ontwerp uniek maakt. De tafel heeft een duidelijk en standvastig design. In dit project is gekozen voor een Café Amaro marmeren top met zwarte soft-touch lamellen. Als tweede salontafel hebben we gekozen voor de Amber. Eenvoud is de ultieme vorm van verfijning en dit is precies wat de Amber salontafel laat zien. De bruin messing metaallak geeft de Amber net dat beetje extra.

De Emerald komt zorgt met haar statistische en minimalistische uiterlijk dat het een echte blikvanger in je interieur is. Omdat detail en uniciteit hier de kroon spannen, is de Emerald verkrijgbaar in verschillende samenstellingen van deze materialen en kleuren. De combinatie van de Café Amaro marmeren top met het bruine messing frame past perfect bij de rest van het interieur.

Salontafel zwart marmer
Woonkamer domestic villa
Salontafel Basalt

Het laatste item van onze meubelcollectie is de Basalt, een salontafel die wordt gekenmerkt door haar prachtige donker geborsteld eikenhouten blad, gelegd in Hongaars puntpatroon. De tafel laat zien dat eenvoudig en strak design op een luxe manier vervolledigd kan worden door het gebruik van bijzondere materialen. Maak je interieur compleet door de meubels te stylen met de meest luxe accessoires zoals tafelboeken, geurkaarsen of diffusers en de meest unieke poten en vazen.

Salontafel zwart boek
Eettafel met stoelen

Fotografie: Ewoud Rooks

Ontdek meerdere projecten van Dami Luxury Interior