Een statement in de woonkamer

Relaxury

In Bergschenhoek plaatsten we een zwarte cinewall. Wat een prachtplaatje! Zo maakt u smaakvol gebruik van de ‘kleur’ zwart. Dit televisiemeubel op maat is de hoofdrolspeler in de woonkamer! En het steelt niet alleen de show vanwege de plaatsing in het interieur, maar ook vanwege het functionele ontwerp.  

Aan de voorkant van de cinewall is een flatscreen en soundbar geplaatst, aan de achterkant bieden de nissen ruimte om mooie woonaccessoires en persoonlijke spullen te tonen. 

En heeft u al goed naar de deur gekeken, aan de zijkant van het design? Dat ziet u goed: daar is nóg meer ruimte aangebracht. Deze functionele ruimte is ideaal om belangrijke papieren en documenten, zoals handleidingen, in op te bergen. U heeft het zo bij de hand. 

houten zwarte vakken kast met decoratie en een haard
woonkamer met beige bank zwart houten tv kast en haard
Zwart straalt kracht uit 

Wie zegt dat zwart saai is, heeft het mis. Deze zwarte, donkere cinewall straalt kracht uit. Dat komt mede door de contrasterende, rustige tinten in de rest van het interieur. Daardoor valt het meubelstuk op maat nog meer op. 

En hoewel het unieke meubelstuk een blikvanger is, past het ontzettend goed bij de andere meubels en woonaccessoires. Ook de vloer ‘breekt’ het geheel. Zo passen de woonaccessoires in de belichte nissen goed bij de bank en matchen de salontafel en de poten van de lamp weer goed met de cinewall. In Bergschendoek is nagedacht over ieder detail! 

 

hout zwarte vakken kast met decoratie

Ontdek meerdere projecten van Relaxury