Een warm en stijlvol thuis om van te houden

Mariska Jagt

Op een rustige en unieke plek, tussen enkele grote steden in, genieten de bewoners dagelijks van de sfeer, de rust en het leefgemak en comfort dat de nieuwe op maat ontworpen woning hun biedt. Het contrastrijke exterieur van de villa wordt gekenmerkt door strakke lijnen en grote raampartijen, die voor verbinding met de omgeving zorgen en een ruime toetreding van natuurlijk licht mogelijk maken. Het hoge detailniveau en de perfecte afwerkingen verhogen de allure van de nieuwbouwvilla.   

Cadeautjes  

De opdrachtgever: “Toen ik het werk van Studio Mariska Jagt online tegenkwam, wist ik het direct: als er een studio is die we moeten inschakelen bij het interieurdesign van ons nieuwe huis, dan is het dit bureau. Mijn voorgevoel werd tijdens de intake al bevestigd. Vanaf die eerste ontmoeting was er een klik. Dat is wel zo prettig, wanneer je het volledige interieur uit handen geeft en dus een aardige periode aan elkaar verbonden bent. Het traject dat volgde, was als een feestje, waarbij we in elke fase een nóg mooier cadeautje mochten uitpakken. De nieuwsgierigheid werd geprikkeld, geduld werd beloond. De ideeën voor hoe om te gaan met ruimtes, plattegronden, materialen, suggesties voor lampen en meubilair: alles was elke keer weer spot on. En dan de begeleiding bij de realisatie … wat fijn om iemand te hebben die er kritisch op toeziet dat hetgeen is bedacht, ook op die manier tot leven komt. Kritisch op kleur, materialen, afwerking. Kritischer dan wijzelf! Zodat het niet alleen op papier klopt, maar ook in het echt.” 

houten kast
eettafel met stoelen schilderij en vakken kast
eettafel met stoelen schilderij en vakken kast
Beleving en contrast  

Rauwe materialen, zoals beton en stucwerk, en een donker kleurenpalet zorgen voor een stedelijk gevoel en combineren op fraaie wijze met natuurlijke materialen zoals linnen, hout en stoffen. De grote organisch gevormde lampen zorgen voor beleving en contrasteren met de strakke architectuur. De prachtige kunstwerken voegen persoonlijkheid toe aan het rijke interieur en vervolmaken het sfeerbeeld. De verbinding tussen de stijlvolle leefruimtes zorgt voor een heerlijke flow in de warme, luxe en comfortabele woning. Het oogstrelende maatwerkmeubilair verrijkt de sfeer en het comfort in de woning, die een weerspiegeling is van de ziel van de opdrachtgever en het gezin. Een thuis dat voor een grote glimlach zorgt en waarin ieder gezinslid op zijn gemak is en geborgenheid voelt.  

woonkamer, bank, tv, bijzettafel stoel lamp
Persoonlijke aandacht  

“Het feestje hield niet op bij de inhoudelijke opdracht”, vervolgt de opdrachtgever. “De studio doet er graag een schepje bovenop en verrast met regelmatige attenties, leuke evenementen en oprechte persoonlijke aandacht. Het hele traject lang en ook nog erna. Het is te gek dat we nu eindelijk in dat toffe interieur uit de koker van Studio Mariska Jagt mogen wonen. En tegelijk is het ook jammer dat het klaar is: ik zal het feestje en het fijne contact gaan missen.” 

badkamer, wit bad en twee douchen naast elkaar
badkamer wasbak spiegel kraan
slaapkamer, tweepersoonsbed kast lampen

Fotografie: Peter Baas