Een warm, stijlvol en licht familiehuis

FAB21

Na een grondige verbouwing van hun aangekochte woning genieten de opdrachtgevers dagelijks van het stijlvolle, warme en comfortabele interieur dat een weerspiegeling is van hun woondromen. “Het kleurgebruik, de materialen, de knusse ruimtes … alles is precies zo geworden zoals we het voor ons zagen. In het ontwerp heeft FAB21 onze smaakstijlen – luxe en landelijk – op perfecte wijze laten samensmelten”, aldus de gelukkige bewoners.  

FAB21 is in 2019 opgericht door de interieurdesigners Stefan Olsthoorn, Monique van Holstein en Lindsey Boonstra en inmiddels uitgegroeid tot een multidisciplinaire ontwerpstudio. De studio werkt aan prachtige projecten in binnen- en buitenland vanuit een bruisend bureau in de Cabellero Fabriek met een ervaren, veelzijdig en creatief team dat elkaar aanvult en verstrekt.  

eetkamer, eettafel, stoelen lampen vaas met plantje tv
woonkamer, grote teddy stoel, inbouw vakken kast zwart, vaas met bloemen bijzettafel kleed
Volledige ontzorging  

“Bij FAB21 staan de opdrachtgevers en hun wensen altijd centraal. Daarnaast gebruiken we onze vooruitstrevende visie op design om een tot in detail uitgewerkt en individueel ontwerp te realiseren. Elk eindresultaat is persoonlijk, helder in lijnvoering en een ultieme balans tussen architectuur en interieur”, aldus Stefan Olsthoorn. “Onze opdrachtgevers hechten zeer aan onze kwaliteiten en de waarde van ons netwerk van leveranciers en partners. Zij kiezen bewust voor een zorgeloze turn-keyoplossing voor hun interieur. Daarom beginnen wij elk project met een volledig uitgewerkt ontwerp en stoppen we pas als het project tot in de kleinste details is afgerond. Niet alleen het design maar ook materialen, verlichting en meubilair maken deel uit van onze brede expertise. Het is ons doel om volledige ontzorging te bieden. Dat doen we op een heldere manier. Alle aspecten, inclusief planning, samenwerkingspartners, leveranciers en kostenopbouw houden we in de hand en leggen we per beslissing ter goedkeuring voor.” 

keuken met barkrukken, spotjes, vaas met bloemen wijnkoeler
hal, stalen deuren spiegel poef en trap
Connectie  

Het prachtige interieur van de gerenoveerde woning ademt luxe, warmte, licht en verbinding. Zachte materialen en kleuren contrasteren op fraaie wijze met de donkere maatwerkkasten in de keuken en de living, waarbij de bijzondere stenen muur in de woonkamer voor extra beleving zorgt. “We zijn heel trots op de keuken en de living. Het is een mooi geheel geworden, maar beide ruimtes kunnen ook van elkaar worden gescheiden door de grote stalen deuren. Als deze echter gesloten zijn, is er door de glaspartijen nog steeds sprake van connectie”, aldus de bewoners, die zowel vanuit de uitnodigende living als de stijlvolle maatwerkkeuken ook genieten van de verbinding met de tuin.  

Verrassend maatwerk  

Op de eerste verdieping creëerde het team van FAB21 een luxe en comfortabel privédomein voor de opdrachtgevers, waarin de metershoge schuifwand voor de badkamer voor verrassing zorgt. Het donkere maatwerkobject vormt een bijzonder contrast met het lichte kleurenpalet en geldt als een waar kunstwerk in de ruimte. De uitnodigende doucheruimte is eveneens van grote schoonheid en sluit aan bij het hoge niveau van de rest van het door FAB21 ontworpen interieur.  

badkamer met twee douchen naast elkaar
slaapkamer en badkamer, lampen, puntdak
tweepersoonsbed nachtkastjes

Fotografie: Annelies van den burg – koppert

De volgende partijen werkten mee aan dit project:

FAB21 interior design  | Kastelein Metsel-  & Tegelbedrijf