Entree Kantoorvilla: een binnenkomer

Schutspatroon

Glas-in-lood

Slechts één element herinnert nog aan de voormalige Pastorie die de kantoorvilla ooit was: een kruis in het glas-in-lood raam boven de ingang.

Binnen is het geheel gemoderniseerd.

 

Staal en glas

Direct na de toegangsdeuren is van staal en glas eerst een portaal ingevoegd. Daarachter zijn, eveneens met staal en glas, twee kantoorruimtes afgescheiden van de gang.

Maar na de ingebruikname bleek het vele glas niet prettig voor de mensen die er werken. Bezoekers die verderop in het gebouw moeten zijn, lopen door de gang en hebben vrij zicht op de kantoren aan weerszijden.

Een gepaste vorm van beschutting was gewenst.

Industrieel

Alle raamvlakken van de ingangspartij werden van vloer tot plafond voorzien van een Schutspatroon in industriële stijl. In de centrale portaaldeur functioneert een uitsparing in het patroon als visueel loket voor de bezoekers die zich melden via de intercom. Eenmaal in de gang verdicht het patroon zich op ooghoogte, waardoor de privacy van de kantoorgebruikers gewaarborgd is.

Identiteit

De entree is nu een echte binnenkomer. Het Schutspatroon maakt de locatie specifiek en draagt bij aan de identiteit van de daar gevestigde bedrijven.

Meer weten of andere projecten zien?

Ga dan naar schutspatroon.nl of neem vrijblijvend contact op om aan de hand van uw situatie en wensen te bekijken hoe een Schutspatroon bij u te realiseren is.

schutspatroon.nl  • Bert Vredegoor • 06 83 85 13 71 • schutspatroon@hetnet.nl

Ontdek de vele vaardigheden van Schutspatroon