Herenhuis

Jan Reek natuursteen

Er heeft een totale restyle plaats gevonden in dit prachtige herenhuis. Jan Reek natuursteen heeft voor dit prachtige project marmer met klant geselecteerd, bewerkt, geleverd en geplaatst.  

We zijn begonnen met een blad voor het meubel in de hal, hier hebben we een Oyster White toegepast.  

De wand in de keuken mag niet verward worden met een buffetkast, het is een wandblad met een Bullnose afwerking en  een spoelbak erin verwerkt. Bij dit sieraad is ook een prachtige koffie nis gemaakt waar we net als bij het wandblad de wand ook bekleed hebben met Bianco Statuario waarbij we er op gelet hebben dat de adering van het materiaal doorloopt waardoor het lijkt als of het uit een stuk gemaakt is.  

keuken blad van marmer met decoratie
In de badkamer is er voor een Arabescato marmer gekozen, hier hebben we de vloer en wanden mee bekleed. Maar ook de twee wastafelmeubelen hebben een schitterend blad met spatrand en plateau gekregen. En ook hier is weer gedacht aan de doorlopende adering en mooie ronde afwerking.  

Met de mooie details en afwerking van de bladen en de gekozen accessoires een prachtig eindresultaat. Zoals de End match platen, de adering loopt door van onder tot boven. En ook de mooie dynamiek tussen marmer en messing. Dit alles maakt het een prachtig eind resultaat.  

Ontdek meerdere projecten van Jan Reek natuursteen