Internationale allure in hartje ‘s-Hertogenbosch

HIP Studio

Noord-Brabant is twee hotspots rijker: in het hartje van hoofdstad ’s-Hertogenbosch ontwierp HIP Studio de oogstrelende interieurs van Current Rooftop Restaurant en Current Rooftop Bar. Twee heerlijke werelden waar sfeervol design, gastvrijheid, smakelijke gerechten en dranken en een adembenemend uitzicht tot in perfecte samensmelten. Twee topetablissementen, waar zorgen even ver weg zijn en je het leven viert met je geliefde, vrienden en familie.  

restaurant, stoelen en tafels, trap ramen lampen

In een zee van licht en ruimte creëerden Maxine Hoopman en haar team met zachte basistinten, verrassende prints, natuurlijke materialen, details van messing en sfeerverhogende verlichting een oogstrelend totaalplaatje. Comfortabel meubilair en de op maat ontworpen bar maken dat de gasten in een intieme en ontspannen sfeer kunnen genieten van de pure gerechten, de heerlijke drankjes en elkaars gezelschap. Het topinterieur ademt de trendy vibe van Manhattan, de elegantie van Parijs, een spicy touch van Tokio en uiteraard de ongedwongen gastvrijheid van Den Bosch.  

restaurant, stoelen en tafels, trap ramen lampen
restaurant, stoelen en tafels, trap ramen lampen bar met barkrukken
OOGSTRELENDE GASTVRIJHEID

HIP Studio is een ontwerp- en interieurarchitectenstudio; het creatieve proces wordt volledig begeleid, waarbij een totale projectorganisatie mogelijk is. In zijn ontwerpen is HIP Studio provocerend, verrassend en gedurfd. Maar opdrachtgevers kunnen rekenen op stabiliteit, betrouwbaarheid en een resultaat dat de massa ontstijgt. Het onderscheidend vermogen zit hem voornamelijk in eigenheid, intensiteit en kennis. HIP Studio maakt zijn concepten op basis van de wensen en ideeën van de klant. Schetsen, plattegronden, 3D-tekeningen en moodboards vormen een belangrijk onderdeel van het creatieve proces. Met tientallen jaren ervaring in hospitality weet het bedrijf als geen ander wat de kracht van gastvrijheid is, ook bij de mensen thuis.

restaurant met rode stoelen bar en rode barkrukken planten
restaurant, rode stoelen planten ramen bar
Kosmopolitisch en sexy

HIP Studio maakte van Current Rooftop Bar een kosmopolitische bar met een sexy interieur en creëerde de ultieme bestemming voor zinderende cocktails en mooie champagnes. Combineer dat met het riante dakterras en het geweldige uitzicht over de stad en je begrijpt dat Current Rooftop Bar dé hotspot is voor levensgenieters. Het mondaine interieur is voorzien van paarse, gouden en fluwelen accenten, planten en een prachtige met leer beklede bar als centerpiece. Vanuit de bar hebben gasten toegang tot een dakterras met een urban uitstraling dankzij de twee cortenstalen fonteinen die het dakterras tot leven brengen. Het cortenstaal is een knipoog naar de locatie van Current Rooftop, namelijk aan het begin van de Paleisbrug in Den Bosch 

restaurant met rode banken en stoelen planten

Fotografie: Muk van Lil