La dolce vita in heerlijke sferen

GV Concepts

Op een royale, prachtig in de natuur gelegen kavel ontwierp designer Gigi Valster een oogstrelende villa die luxe, comfort en perfectie ademt. De eigenaar van GV Concepts woont er en werkt in het hoogwaardige bijgebouw dat liefdevol Het Koetshuis wordt genoemd. Gigi paste exclusieve en natuurlijke materialen toe en creëerde met lichte en zachte tinten een heerlijk sfeerbeeld, dat wordt versterkt door het natuurlijke licht dat de woning binnenvalt. De raampartijen zorgen uiteraard ook voor een optimale connectie met de eveneens door Gigi ontworpen tuin en de natuurrijke omgeving.  

De stijlvolle rietgedekte villa gaat door het natuurlijke materiaalgebruik prachtig op in het Nederlandse polderlandschap. Vanuit de hoofdwoning, de werkstudio/showroom van Gigi en vanaf het terras kijken de bewoners heerlijk uit over het zwembad, het aangrenzende water en de weilanden. De indeling van de villa is volledig afgestemd op de leefwijze van de bewoners. Gigi: “Mijn moeder is Italiaanse en voor haar is de keuken de allerbelangrijkste ruimte in de woning. Dat zie je ook terug in het ontwerp. In het verlengde van de door mij ontworpen en door Lodder Keukens geperfectioneerde keuken – gemaakt van gewalst staal – plaatsten we een eettafel van maar liefst vierenhalve meter. Ideaal als we met een groot gezelschap eten en drinken. Voor intiemere etentjes of ontbijt met het gezin voorzagen we de leefkeuken van een comfortabele low-dininghoek.” In de living bepalen een royale bank en een stijlvolle haardpartij het luxe sfeerbeeld.  

Paradepaardje  

Ook in het privédomein van de bewoners zorgen rijke materialen voor een luxe en uitnodigend karakter. Zo ademen de slaap- en badkamer exclusiviteit en comfort. Het paradepaardje op de eerste verdieping is de op maat ontworpen inloopkast van KOLENIK CABINETS, het luxemerk van topdesigner Robert Kolenik en zijn compagnon Gigi Valster. Het designobject verrijkt met luxe, schoonheid en gebruikersgemak het leven van de opdrachtgevers.  

Magisch uitzicht  

In Gigi zijn studio zien we een minimalistisch sfeerbeeld, waarin designklassiekers en prachtig maatwerk elkaar omarmen en versterken. De riante hoogte van het gebouw en de grote raampartijen zorgen voor een prachtig ruimtelijk effect. “De eyecatcher?”, herhaalt de bevlogen designer de vraag. “Het totaalbeeld van de woning. En natuurlijk het uitzicht. Dat heeft op elk moment van de dag iets magisch.”