Levensgeluk in luxe sferen

Eric kusters

In een leefkeuken die de perfectie overstijgt, vieren de bewoners optimaal het leven. De unieke ruimte ademt design, warmte, luxe en ongekend vakmanschap. Het summum van woonperfectie. De keuken is het gedroomde resultaat van een samenwerking tussen Eric Kuster Metropolitan Luxury en Culimaat High End Kitchens. De twee internationaal befaamde en geprezen toppartijen bundelden de aanwezige creativiteit, het vakmanschap en de ervaring en tilden elkaar naar grote hoogtes. Ze creëerden een stijlvol decor, waarin optimaal genieten centraal staat.

Of de bewoners nu in alle rust en geborgenheid televisie kijken met de knisperende haard als sfeerverhoger of met vrienden en familie een onvergetelijke avond met heerlijke gerechten en drankjes willen beleven: de prachtige leefruimte is geschikt voor elk moment. De luxe en royale designbank vormt samen met de door Eric Kuster Metropolitan Luxury op maat ontworpen televisiewand en de vakkenkast een prachtige eyecatcher en biedt optimaal comfort. Het verlichte onyx in de kast vormt een waar kunstwerk en de houten vloer voegt warmte en klasse toe. Het riante kookeiland is de volgende blikvanger die de woning rijk is. Het exclusieve marmer van het keukenblad sluit perfect aan bij het warme en rijke kleurenpalet in de ruimte en de spoelbak en luxe kookplaat heeft Culimaat er subliem in verwerkt. Het adembenemende kunstwerk, de stijlvolle lamp, de elegante barstoelen en de in warm hout uitgevoerde kastenwand maken het totaalbeeld van de keuken perfect. Een toonbeeld van klasse en vakmanschap dat het leven van de bewoners verrijkt.

Het warme en luxe sfeerbeeld van de unieke leefkeuken zet zich voort in de rest van het door Eric Kuster Metropolitan Luxury ontworpen interieur, waarin exclusieve, natuurlijke materialen, hoogwaardig maatwerk en warme kwaliteitsstoffen voor ultiem wooncomfort zorgen. Wat een luxe, wat een weelde, wat een levensgeluk.

Fotografie: Peter Baas en Ewoud Rooks 

De volgende partijen werkten mee aan dit project:

Culimaat High End Kitchens | Eric Kuster Metropolitan Luxury