Stoer, warm & chique tegelijkertijd

Culimaat keukens

Stoer, warm & chique tegelijkertijd. Vloeren zijn de basis om hierop jouw perfecte interieur op te bouwen. In dit interieur wordt brute vorming afgewisseld met subtiele en warme details.  

 

Wat begon in de corona tijd via een teams gesprek resulteerde in dit prachtige eindresultaat. Nadat de klant zijn wensen en eisen had uitgesproken zijn we samen opzoek gegaan naar de perfecte vloer. In eerste instantie was het de bedoeling om de gehele beneden verdieping te voorzien van een PU gietvloer. Inmiddels was onze showroom ook weer geopend en zijn ze geïnspireerd geraakt door een groot formaat visgraat, een walvisgraat in PVC. 

Het is daarom de combinatie geworden tussen deze tweevloeren, de PU gietvloer & een PVC vloer. Deze hebben wij beiden in ons assortiment en hierdoor kunnen we een zo strak mogelijke overgang creëren. Het mooie van een PU gietvloer is dat je deze in veel verschillende uitvoeringen en kleuren kunt krijgen.  

Het uitgangspunt was dan ook een warme PU gietvloer, waarbij we opzoek zijn gegaan naar een matchende PVC vloer. De gekozen PVC vloer heeft een rustige warme uitstraling. De overgang tussen de tweevloeren? Deze kon perfect in de scheiding / doorgang van de open haard en de taatsdeuren. 

Ook in dit prachtige eindresultaat bewijst het maar weer dat de vloer de perfecte basis is voor jouw interieur! Een zoektocht waar wij alsM2vloerenje bij kunnen helpen. We hebben een breed assortiment van verschillende gietvloeren, PVCvloeren, tapijten, vloerkleden, raambekleding & kunnen je ook helpen met een kleur & interieuradvies! 

 

Meer informatie over ons aanbod? Je kunt het bekijken opwww.m2vloeren.nl