Maatwerk meubelstuk voegt sfeer toe

Relaxury

In Berghem plaatsten we een donkerbruine cinewall met zwevende kastjes. Zo mooi kan functioneel zijn. Wat doet de kleur bruin met uw interieur? Daar kunnen de bewoners van deze woning in Berghem, aan de rand van Oss, antwoord op geven.  

Deze donkerbruine cinewall op maat is een neutrale tint en combineert daardoor goed met lichte tinten, zoals wit en en grijs. Maar ook kleurrijke tinten passen goed bij dit maatwerk meubelstuk. Denk aan roze, oranje en blauw. Deze tv-wand maakt de woonkamer nog sfeervoller en warmer. Vindt u niet? 

 
Oogstrelend en functioneel design 

Wij maken meubelstukken op maat, waaronder voor deze klant in Berghem. Dit unieke item bevat maar liefst acht zwevende kastjes, waarin waardevolle spullen kunnen worden opgeborgen. Dat maakt deze cinewall niet alleen oogstrelend, maar ook functioneel. 

 

De opbergruimten bevatten een soft close systeem, wat ervoor zorgt dat de deurtjes van de kast geluidloos dicht gaan. Dit is ideaal wanneer u (klein)kinderen heeft, bijvoorbeeld. Bovendien voorkomt het niet alleen geluidsoverlast, maar zorgt u er hiermee ook voor dat de kwaliteit van het meubelstuk optimaal blijft. 

Ontdek meerdere projecten van Relaxury