Maken architecturale plaatje compleet

HUS Interieur

De klanten uit Edegem zijn eigenaars van deze nieuwbouwwoning en delen een voorliefde voor architectuur. In hun woonkamer werkten we een uniek tv-meubel en indrukwekkende boekenkast uit. Tijdens dit project toonde het koppel een vol vertrouwen in ons team en lieten ze de controle even los. Dankzij deze vruchtbare samenwerking gaven ze het team van Hus Antwerpen de vrijheid om een ontwerp te maken dat volledig in lijn ligt met onze visie en hun omgeving. Het resultaat? Een perfecte match tussen ontwerp, klant en woning. 
Recent werd het koppel mama en papa en kunnen ze deze mooie omgeving delen met hun kleine spruit. 

De gebruikte materialen: 

Voor de uitwerking van het tv-meubel werkten we met gelakte MDF in een mat lak met glosgraad 10. Deze score indiceert dat de lak extra mat is wat op zijn beurt zorgt voor een zeer natuurlijk look. 
Zoals je kan zien op de foto’s is het accent uitgevoerd in koper. De kleurencombinatie was direct een schot in de roos. In deze techniek wordt een echte laag koper gemonteerd op een laminaatvel. Dit biedt veel mogelijkheden en laat ons toe om meubelen te vervaardigen. 

 

De interieur uitdagingen: 

De identiteit en architectuur die aanwezig zijn in de woning stralen veel karakter uit. Elementen waar we als team steeds rekening mee houden. Een cleane witte kast zou hier niet op zijn plaats zijn. De ruimte vraagt om dynamische en speelse elementen. Bovendien is de openheid en hoogte van de omgeving een echte troef – eentje die we zeker voldoende wilden benadrukken. Geen standaard opstellingen hier, neen, de verhoudingen werden in relatie gezet met de architectuur. 

 

Het resultaat van het interieurproject: 

Het resultaat is een eigenzinnig ontwerp van zowel het tv-meubel als de boekenkast. Eén geheel dat perfect past bij de woning en haar bewoners. 

 

Ontdek meerdere projecten van HUS Interieur