Lava serie

Masterlight

Een ware eyecatcher voor boven de tafel. De Lava serie bepaalt de sfeer in elk interieur dankzij het stijlvolle mond geblazen glas in diversen kleuren. De Lava serie, herkenbaar aan het gedeukte mond geblazen glas, en verkrijgbaar in meerdere kleuren en maten. Er is keuze uit de kleuren goud, transparant en fumé. Allen verkrijgbaar in 2 maten glas.  

De Lava serie is modulair opgebouwd wat betekend dat de klant zelf zijn of haar gewenste armatuur kan samenstellen door het kiezen van een combinatie van een plaat, aantal pendels en glas. 

Er kan gekozen worden uit verschillende maten balken of ronde platen in combinatie met Lava pendels. De glazen worden gecombineerd met matzwarte stalen elementen. 

Hang verschillende afmetingen en kleuren bij elkaar voor een speels effect.

 

Naast de Lava serie, bestaat de collectie van Masterlight nog uit vele andere series. Graag kijken wij samen met u naar een totaaloplossing voor uw verlichtingsvraagstuk. Samen met u werken wij naar het juiste eindresultaat voor uw ruimte.   

close up lampen
lampen boven eetkamer
Lampen in restaurant
Over Masterlight  

Masterlight is producent van, en groothandel in, kwalitatieve designverlichting in zowel moderne als klassieke stijlen. Masterlight levert aan verlichtingsspeciaalzaken, meubelbedrijven en woonwinkels en daarnaast aan projectinrichters, interieurbouwbedrijven, interieurarchitecten, horeca- en hotelinrichters. Onze showroom biedt relaties mogelijkheden om de collectie artikelen te bekijken en inspiratie op te doen.

Bezoek onze website voor meer informatie en afgeronde projecten. 

Ontdek meerdere projecten van Masterlight