Moderne Hotel Chique in Made

Whoon Oisterwijk

Vloer, wandafwerking, raamdecoratie, meubels én styling; een compleet project dat door onze styliste met liefde is aangepakt. De bestaande woning werd compleet verbouwd en ingericht op de samenstelling van het gezin. Zo is er voor iedereen royaal plek in de zithoek en wordt borrelen aan de eettafel een feestje.

eettafel
ronde bank
bank

Met oog voor detail is er gekeken naar de structuren voor behang en zijn deze perfect afgestemd op de kleuren van de wanden. De exclusieve “Studio Whoon” verfcollectie bevat enorm veel mooie tinten die onderling perfect te matchen zijn en in elke woonstijl goed tot hun recht komen.

gouden muur
deur
vaas met bloemen

De keuken vormt écht het hart van de begane grond. Vanuit hier zijn er diverse doorkijkjes naar de royale zithoek en de uitnodigende eethoek. De warme kleuren geven een eerste indruk van wat er in de rest van de woning nog voorbij zal komen.

kandelaars
koffiehoek
gouden details

Het uitgebreide 3D ontwerpproces is met enorm veel liefde gemaakt en het eindresultaat is er dan ook eentje om trots op te zijn. Van plattegrond en realistische visuals tot een uitgebreid moodboard om een goede indruk te krijgen van de gehele sfeer; het ontwerpteam.

 

Fotografie: Boge fotografie

Ontdek meerdere projecten van Whoon Oisterwijk