Op een houten vlonder komt u helemaal tot rust 

Tablazz

Op dit prachtige Taperyba buitenparket komt u helemaal tot rust na een dag hard werken! Het terras is onbehandeld geïnstalleerd waardoor het binnen een tijdsbestek van 1 jaar prachtig zal vergrijzen. Dit doen al onze houtsoorten trouwens, die we gebruiken voor buitenparket!  

Binnen en buiten één geheel 

De legrichting van de planken komt overheen met de legrichting van het binnenparket, wat haast in elkaar over lijkt te lopen. Zo maak je van binnen en buiten één geheel. De houtsoort Taperyba is een extreem duurzame houtsoort, vandaar dat deze vaak gebruikt wordt voor buitentoepassingen zoals een terras. De houtsoort is ontzettend hard en stabiel waardoor het perfect bestand is tegen alle weersinvloeden van buitenaf.  

Thermo Pine Gevelbekleding 

Het buitenparket is gecombineerd met ons prachtige Thermo Pine gevelbekleding, die volledig zwart geolied is. Hierdoor ontstaat een mooi contrast met het groen van de tuin en het grijze van het buitenparket. Thermo Pine gevelbekleding is naaldhout wat van oorsprong niet geschikt is voor buitengebruik. Door het zachte hout thermisch te behandelen (minimaal 215°C) verandert de structuur van het hout. Hierdoor wordt de duurzaamheid en vochtbestendigheid gelijkwaardig aan dat van tropisch hardhout. 

Ontdek meerdere projecten van Tablazz